neznam... mozda su ti zvucke malo sjebane... mislim da se to ne bi smjelo desavat... a koju si uzeo zvucnu?
neznam... mozda su ti zvucke malo sjebane... mislim da se to ne bi smjelo desavat... a koju si uzeo zvucnu?
###1410989180026
Mislim da ne bi smjelo bit problema sa zvukom neovisno o tome koja je zvučna u pitanju ali moguće je da ako je neki jeftinjak za 50ak kuna da je zvuk loš.
Ja imam spojene x530 na Creative Audigy2ZS i zaista nemam prigovora na kvalitetu zvuka - zvuk je čist i bez izobličenja. Osim što je kad se woofer malo pojača zvuk sa satelita "prigušen" zbog jakog basa.
Možda da probaš reinstalirat drivere od zvučne ili pogledat u setupu da nije nešto krivo podešeno - da nije možda krivi profil izabran npr. headphones umjesto desktop speakers.
Meni su se javila krčanja i izobličenja kad sam instalirao srs audio sandbox kako bih dobio stereo zvuk da svira na svim zvučnicima - očito se taj program "ne voli" sa driverima od moje zvučne. Anomalije su bile prisutne i kad bih efekt smnanjio na nekih 30% - samo sam dobio tiši zvuk puno lošiji nego što je inače iz dva satelita. Ako to imaš instalirano probaj kakav je zvuk bez toga.
Zadnji uredio blueled : 04-05-2008 u 17:49
Bookmarks