= Citat = Izvorno postao bbbrljo Pregledaj post
imao sam nekakvo poštovanje prema njemu, ništa posebno, ali nisam mislio da je i on jedan od takvih . . .
svaka čast, prodao se, nek mu je sa srećom, ali tako srati, mislim da to stvarno nije u redu . . .
prvo je počelo s trakavicom da bi on otišao, da mu je dosta igre u dinamu (razumijem ga, ali kao kapetan bi to trebao zadržati za sebe jer se tako i onaki znalo da na ljeto ide), onda su uslijedile opet brojne ponude . . .
i prihvaćena je tottenhemova . . .
svaka čast, mamić će dosta zaraditi, a i luka . . .
i onda smrad, kao kapetan dinama, propusti utakmicu radi odlaska u london na pregled i potpisivanje ugovora . . .
prvo pljuvanje u lice . . .
i onda u intervjuu izjavi:
"Oduševljen sam atmosferom koja me dočekala, oduševljen sam stadionom i navijačima. Nadam se da ću ispuniti očekivanja uprave kluba i naših navijača."

kojih to tvojih navijača, đubre jedno malo? još igraš za dinamo i za njega si ugovormo vezan, a više nismo tvoji . . .
nema veze, nisi prvi ni jedini koji je to izjavio, ali to od njega očekivao nisam . . .
isto kao ni od ćorluke da izjavi da mu zagreb ne fali . . .
a bit će vam dinamo i zagreb dobri kada će trebati završiti karijere i dopći ponovno igrati u dinamo . . .
đubrad dvolična . . .
eduardu možete samo kopačke čistiti . . .
ni ti niste zaslužili . . .

neka ti je sa srećom, ali razočarao si me . . .
i nisam jedini . . .
ma daj, pričaš gluposti
šta bi trebao ostati do kraja karijere u Dinamu i pričat cijelo vrijeme o Bad Blue Boys-ima????
neka premlad si, pa ćeš i s godinama malo lakše neke stvari shvaćat!