Koliko je isplativo kupovati mob sa kemrom...
mislim..koliko je slika uopce kvalitetna...za te pare koliko kostaju takvi mobiteli moze se dobiti dobar digitalni aparat...
nisam nikad jos vidio to uzivo...pa koja su vasa misljenja..?..
Koliko je isplativo kupovati mob sa kemrom...
mislim..koliko je slika uopce kvalitetna...za te pare koliko kostaju takvi mobiteli moze se dobiti dobar digitalni aparat...
nisam nikad jos vidio to uzivo...pa koja su vasa misljenja..?..
mislim da ce takvi mobovi biti dobri tek za par god,za sada je bolja kombinacija mob sa odvojenom kamerom,puno bolja reza i niza cjena!!!3200 s55+kam!!gd87 je oko 5500kn pa racunaj!!!za razliku skoro da mozes kupit digitalca!!!
za 2000 kuna se moze dobiti doobar digitalac..a to mi se cini daaaaaaaaleeekooo bolje od ovoga....
trebaju samo napraviti softvare za prebacivanje slika sa digitalca na mobitel...a to bi se moglo pojaviti...uskoro...
:-X
Stvar je u mobilnosti, ako imas gd87 ili n7650 kamera je uvijek s tobom, a bas sumnjam da ces nositi digitalni fotic uvijek sa sobom.
a ****** dal to vrijedi 2000kn+velik mob(7650) ili 2000kn+ful malo pixela(gd87) mislim da ne!!!ja bi ipak s55 sa kamerom+solidnog digitalca!!!!
Pa i digitalci postaju svakim danom sve minijaturniji. Exilim od casia izgleda kao kreditna kartica...dobro malo je deblji od kreditne ali je opako mali, a ima i 2 mil pix! Još kad bi imao BT pa ga fino spojiš sa s55 i send! To nas sigurno čeka u bliskoj budućnosti...
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Da, samo koliko kosta mob sa bluetoothom i exilim?
A kolko para tolko muzike! Kvaliteta slike kod svih ovih mobitel-kamera još nije zadovoljavajuća za bilo kakvu profesionalniju uporabu. Čista zabava....
Eeee i ja sam o tome razmišljao kako bi nas uskoro mogla iznenaditi novost u kojima bi digitalci posjedovali BT... nadam se da će to skoro...![]()
Pa to im je i namijenaPoslao: viki2win
A kolko para tolko muzike! Kvaliteta slike kod svih ovih mobitel-kamera još nije zadovoljavajuća za bilo kakvu profesionalniju uporabu. Čista zabava....![]()
Istina, živa istinaPoslao: gog
Pa to im je i namijena![]()
ipak to još nije 300dpi-a
Bookmarks