to je iz filma inside chernobyl, ima i engleska verzija, mogao si nam tu nac, iksicu:lijencina:
i kaj je najbolje, gledala sam ga. i uopce se ne sjecam da su se tak nonsalantno setkali oko rastaljene jezgre!nije mi to bas jasno.. uz "zastitu" koju imaju na sebi.. a gajger ne da pisti, nego urla, jadan.. fakat ne kuzim..
idem gledat film ponovno. in ingliš
cionn, pa i nema se bas viste sto fantasticno ispricati o ferris wheelu.. najintrigantniji dio price sam ti vec gore napisala, on je danas simbol, najupecatljivija stvar na spomen pripyata, najvise zbpg toga sto, kao, nikada nije niti proradio.. a jos tamo stoji i zove nas, ludjake, da ga dodjemo gledatiinace, osim ferris wheela u tom zabavnom parku postoje i oni autici, na tom dijelu gajger podivlja.
EDIT: bemti selidbe, i renovacije stana, i poklanjanje starog kompa s kojeg nisu prebaceni svi materijali
sad sam prekopala sve cede koje imam i nemam nista od svih mojih materijalanit dokumentaraca nit slika
ili su se cdi tko zna gdje pogubili, ili mi je sve to jos uvijek na kompu kojeg sam poklonila.. trebalo bi biti gore jer sam rekla da mi nista ne brisu, i nikak da odem i prebacim si sve sto mi je jos tamo![]()

:lijencina:
nije mi to bas jasno.. uz "zastitu" koju imaju na sebi.. a gajger ne da pisti, nego urla, jadan.. fakat ne kuzim..

Bookmarks