Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 5 od 9 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 8 9 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 101 do 125 od 202
    Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hvala vam sto ste podigli temu.
    htjela sam ja, al me bilo frka da cete mislit da sam opsjednuta. al zapravo, i jesam

molim vas da ne pretverotite ovu temu u prepucavanje o nuklearkama vs ostali izvori energije. imate temu za to.

ovo je tema o cernobilu, pripyatu i dogadjajima koji su osakatili podrucje rusije, bjelorusije i ukrajine za minimum pola tisucljeca.

sto se tice rakova i ostalih bolestina - ne moze se dokazati da su oni posljedice direktno cernobiljske katastrofe. tak da ovih marievih 100% ne stoji. no, cinjenica jest da je na kontaminiranim podrucjima broj oboljelih rapidno narastao od tragedije do danas. isto je i s mutacijama. no, to opet ne znaci da je svaki rak i bas svaka genetska mutacija posljedica radijacije.
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    44
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    La Luna, dobro da si se pridružila.
    Zahvaljujući tebi i ja sam postao zagrijan za temu ove katastrofe.
    Tako sada znam što je Černobilj, što je Pripjat. Npr. prije samo godinu dana mislio sam da se čitav grad zove Černobil.
    Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
    U Mobisu!

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja zapravo uopce ne znam kako sam se zagrijala za ovu temu. bas mislim da zahvaljujuci ovom forumu, takodjer prije godinu dana, pocela istrazivati, gutati dokumentarce, clanke..

i ja sam prije mislila isto sto i ti. i ja sam prije trubila "ne nuklearke, fuj nuklearke, pogledajte cernobil". danas imam posve drugacije misljenje bas zahvaljujuci cernobilu. i svi koji i dalje lupetaju "ne nuklearke" pozivajuci se na tu tragediju neka si odvoje malo vremena i prouce sto se zapravo dogodilo.

pripyat i sela po ukrajini i bjelorusiji su mi osobito fascinantna. da nisam kukavica i da se ne bojim za buduceg potomka kojeg ipak planiram imati, isla bih tamo promptno. ovako ta zelja ostaje "mozda jednog dana.." samo sto je pitanje sto ce od svega toga ostati do tog jednog dana, grad je vec sada u jako losem stanju, a sela izbrisana s karti, obrasla prirodom koja buja i buja..

sto se samog reaktora tice, osobno me strah da jezgra ne propadne i ne zavrsi u pozemnim vodama. toga me strah cak i vise od cinjenice da bi sarkofag mogao popustiti i da sve to opet ode u zrak..

zanimljivo je kako ljudi vicu protiv nuklearki jer se boje da bi se s njima moglo desiti sto i s cernobilskim reaktorom.. ali zapravo je najveci i jos uvijek aktualni problem sam cernobil - ako se i desi nuklearna katastrofa opet, vjerujte, to ce opet biti bas sam cernobil, a ne krsko, ne francuska itd.

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Samsung Galaxy S
    Operater
    T-Crap
    Bodovi
    14.706
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.706, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Slažem se s tobom. Te eksplozije nuklearnih elektrana su jednako rijetke kao i sudar 2 MiG-a ...
    Uz iznimku Černobila, većih tragedija nije bilo.
    Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php

Super-forumaš Postignuća:
    SocialYour first Group31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Destroyer Pregledaj post
    Slažem se s tobom. Te eksplozije nuklearnih elektrana su jednako rijetke kao i sudar 2 MiG-a ...
    Uz iznimku Černobila, većih tragedija nije bilo.
    Ajde malo promisli što pišeš,
    toga se dosta dogodi,
    samo za koliko slučajeva mi znamo???

Evo i osvrta na ona tvoja dva MiG-a !
    http://www.index.hr/video/film.aspx?id=4274

EDITriginal http://www.youtube.com/watch?v=AZ6bw...eature=related
    Zadnji uredio VuKi : 26-04-2009 u 23:49
    "Prijateljstvo je neopisiv luksuz
    biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
    bez da odlučite vagati misli ili riječi."
    George Eliot

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Samsung Galaxy S
    Operater
    T-Crap
    Bodovi
    14.706
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ajde malo promisli što pišeš,
    toga se dosta dogodi,
    samo za koliko slučajeva mi znamo???
    Barata se s podacima za koje znamo.

Ako je u nekoj katastrofi 200 nestalih, to ne znači da je svih 200 mrtvo.
    Čitao sam o nesrećama u nuklearnim elektranama. Jedino ova eksplozija je imala masovne razmjere. U tim ostalim nesrećama ginuli su samo ljudi koji su radili u elektrani, a ne i obični civili.
    Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nuklearna energija je najčišća i definitivno će biti primarna, alternativni izvori ni u snu ne mogu biti dovoljni za ovakav rast potražnje... Prosječna termoelektrana dnevno papa 300 vagona ugljena, a ugljen je kao energent najveći šrot, ali srećom je količinski ograničen. Trenutno se u svijetu iz nuklearki dobiva neki 15% ukupne el. energije, ali kad opet nastupi neka naftna kriza, mislim da će masa zemalja početi graditi nuklearku (one koje će smjeti).

Vjerojatnost kvara na reaktoru, ili pak vjerojatnost curenja radijacije je danas na razini 1kvar/tisuću godina. To je znanstveni podatak.

Černobil je bio propust vlasti, odraz cjelokupnog stanja u SSSR-u tada itd itd. Teška tragedija definitivno, koja se mogla spriječiti, kao što je to učinjenu u SAD-u 70-ih.

Ali otada do danas je znatno više zračenja proizašlo iz recimo bombardiranja osiromašenim uranom (najbliže nama Srbija '99., a navodno i BIH ranije). A i nitko ne spominje stalna nuklearna testiranja (podzemna/podvodna). Ukratko ozračeni smo sa svih strana

Forum Admin Postignuća:
    SocialYour first GroupVeteranTagger First ClassOverdrive

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Nokia 8, Xperia X Compact
    Operater
    tomato, Vip
    Godina
    33
    Bodovi
    57.688
    Nivo
    58
    Bodovi: 57.688, Nivo: 58
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao georgy Pregledaj post
    Mario- kakvu bolest imaš? (ako se smije znati, ako nije bed ili nešto...- oprosti ako je)

Pa zar je moguće da se to toliko prenosilo (znam da ide to pomoću vjetra, ali malo mi je to predaleko) i još zadržalo?
    Ma nije bed...
    Ne vidim dobro da desno oko, iako je oko kao oko u redu... Očni živac također... Išo sam oko 8 godina na te očne vježbe, dijagnoze i sve... Još dan danas doktori ne znaju zbog čega... Onda su rekli da od `86 pa sve do danas broj oboljenja s očima, a i ostalim organima, povećao oko 200% (na hrvatskom tlu) pa su rekli da je taj problem s okom vrlo vjerojatno povezan s nekakvom mutacijom koja je nastala neprirodnim putem...

Ja sam i dalje protiv nuklearki, ali to je nažalost nužno zlo... Ako je 1 kvar/1000 godina... Hmmm, koliko se dugo koristi nuklearna energija? Definitivno prekratko da bi se dala takva brojka... A i neka dođe do nekakvog rata pa da su bombardirane nuklearne elektrane? Ne znam...

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    Nokia 5800XM
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Černobil se dogodio zbog škrtarenja na zaštitnim mehanizmima i testiranjima koja su bila van svake pameti. Danas su mjere zaštite prilično stroge i ako se i dogodit neki kvar, eventualna radijacija koja se može dogoditi ostaje uunutar zaštitnih prostorija, dok je s druge strane u Černobilu sarkofag propada i pitanje je vremena kad će se tragedija ponoviti ako nitko ne reagira.

Znam da tu nije mjesto za raspravu o samim NE, ali meni su najjači oni koji prosvjeduju protiv NE, a u ruci im vidiš Colu Zero, sa sladilom koje nije zabranjeno očito samo zbog lobija. Izloženi smo raznim pesticidima, aditivima i sl. tako da Černobil definitivno nije glavni krivac (iako nije imao mali utjecaj)

@Mario92:
    Ukoliko dođe do rata, tu lokalnog, definitivno nitko neće gađati NE jer bi i sebe uništio, a ako dođe do globalnog rata, onda definitivno raznesene NE neće biti glavni izvor zračenja i biti ćeš mrtav prije nego oblak dođe do tebe, pogotovo ako dobijemo jednu lijepu malu NATO bazu (a puno ljudi još uopće ne zna da smo ušli u NATO)!
    Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
    Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij

Forum Admin Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Operater
    tomato, Vip
    Godina
    33
    Bodovi
    57.688
    Nivo
    58
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao MrBlc Pregledaj post
    @Mario92:
    Ukoliko dođe do rata, tu lokalnog, definitivno nitko neće gađati NE jer bi i sebe uništio, a ako dođe do globalnog rata, onda definitivno raznesene NE neće biti glavni izvor zračenja i biti ćeš mrtav prije nego oblak dođe do tebe, pogotovo ako dobijemo jednu lijepu malu NATO bazu (a puno ljudi još uopće ne zna da smo ušli u NATO)!
    Hmmm, a ako (naprimjer) Rusija napadne Francusku i njehih 59 NE, ili još gore, SAD? Radijacija neće imati utjecaj na njihovom teritoriju (ili će biti vrlo mali) a sranje bi se desilo...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    s302, w580, x8
    Operater
    OnajRozi&OnajSareni
    Godina
    40
    Bodovi
    6.444
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.444, Nivo: 19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Mario92 Pregledaj post
    Hmmm, a ako (naprimjer) Rusija napadne Francusku i njehih 59 NE, ili još gore, SAD? Radijacija neće imati utjecaj na njihovom teritoriju (ili će biti vrlo mali) a sranje bi se desilo...
    what if ako rusija napadne francuske nuklearke ni njima nece bit svejedno, a amerikanci kad napadaju i tako ne biraju cime se napast.veca ti je sansa da ces nadrapat od meteora nego od nuklearke
    due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mario, tvoja mutacija tesko da se moze povezati s cernobilom. dokazati se pogotovo ne moze. rodjen si 92. 6 godina nakon havarije. jel ti tko bio 86 u kontaminiranom podrucju? jel vam tko dosvercao televizor iz ukrajine/bjelorusije 86 godine?
    kuzis kaj ti hocu reci? da, postoji sansa da je odredjen broj mutacija na nasem tlu posljedica cernobila, no to su ljudi koji su na nekin nacin dosli bas u doticaj sa zracenjem. a cuj, u doticaj sa zracenjem dolazimo prakticki svi, svaki dan.

Super-forumaš Postignuća:
    SocialYour first Group31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    La_Luna da voliš bajkere mogla bi malo putovati kao Filatova Elena Vladimirovna.

Neke tekstove koja je ona zapisivala rekao bi običan čovjek da to nije niš posebno bilo poslije dvadedetak godina u tim krajevima!

Vrijeme je da naučimo par jednostavnih stvari o vrstama radijacije.
    Zračenje koje prolazi kroz naša tijela se zove gama zračenje; ono je kumulativno, sabira se, tako da možemo da procijenimo oštećenja koja nanosi organizmu. Gama zračenje je praktično identično X - zracima, rendgenskim zracima; X - zrake je stvorio čovjek, dok su gama zraci prirodni. Takođe se zovu i kosmički zraci. Svi koji lete avionom na velikim visinama izloženi su kosmičkom zračenju od 25 milirendgena na sat. Gama je najopasnija vrsta radijacije koja odmah izaziva probleme. Ona je poput nevidljivih metaka koji ubijaju za sat; alfa i beta zraci su, na drugoj strani, poput bombe s odloženim aktiviranjem. Udisanjem radioaktivne prašine, dospijevaju u organizam, akumuliraju se tamo i nakon nekoliko godina eksplodiraju kroz ćelije tumora. Beta čestice imaju veću masu i manju energiju nego gama, i zato ne prodiru toliko duboko u materijale. Alfa zraci uglavnom imaju domet od 4 do 12 cm, tako da možemo igrati bilijar s kuglama od čistog plutonijuma. Mrtve ćelije na površini kože zaustavljaju beta zrake, tako da je čak i žongliranje s tim plutonijumskim kuglama bezbjedno, samo ih nemojte greškom progutati.
    Ako putujemo kroz ovo područje, gdje nivo zračenja ne prelazi 100 milirendgena na sat, za jedan sat ćemo biti ozračeni isto kao i putnik aviona Kijev - London tokom nekoliko časova leta. Ja ne putujem u London, tako da si mogu priuštiti putovanja u Viljču.
    Nažalost, alfa i beta zraci koje udišemo se ne daju izmjeriti, iako su oni glavni rizik. Prvih nekoliko godina nakon katastrofe bilo bi samoubistvo putovati ovuda u otvorenom vozilu, radioaktivne čestice ostaju na tlu. Morala bih da se oprostim od svojih cipela da sam tada hodala ovom travom. Otrovala bih i paralizovala moj Gajgerov brojač da sam se usudila da njime dotaknem radioaktivnu zemlju. Ali stvari su se izmijenile od 1986., zračenje je otišlo u tlo i sada živi u krastavcima i pečurkama, a nivo zračenja je niži. To je dobro, jer se sada ovuda može putovati s manje rizika po zdravlje, ali je loše zato što zemlja sada odiše radioaktivnošću duboko iznutra, i teško je osmisliti dalji proces dekontaminacije.
    "Prijateljstvo je neopisiv luksuz
    biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
    bez da odlučite vagati misli ili riječi."
    George Eliot

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    s302, w580, x8
    Operater
    OnajRozi&OnajSareni
    Godina
    40
    Bodovi
    6.444
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao VuKi Pregledaj post
    La_Luna da voliš bajkere mogla bi malo putovati kao Filatova Elena Vladimirovna.

Neke tekstove koja je ona zapisivala rekao bi običan čovjek da to nije niš posebno bilo poslije dvadedetak godina u tim krajevima!
    koliko sam ja cula na kraju je ispalo da ona tamo nije ni bila
    due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.

31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    SE K550i
    Operater
    091
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sisak.info/forum/showthread.php?t=6038

koga zanima nesto u vezi s cernobilom, obavezno pogledati
    Dinamo rules!!!

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao halek Pregledaj post
    http://www.sisak.info/forum/showthread.php?t=6038

koga zanima nesto u vezi s cernobilom, obavezno pogledati
    pogledala davno, definitivno preporucam!!

Forum Admin Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Operater
    tomato, Vip
    Godina
    33
    Bodovi
    57.688
    Nivo
    58
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao La_LuNa Pregledaj post
    mario, tvoja mutacija tesko da se moze povezati s cernobilom. dokazati se pogotovo ne moze. rodjen si 92. 6 godina nakon havarije. jel ti tko bio 86 u kontaminiranom podrucju? jel vam tko dosvercao televizor iz ukrajine/bjelorusije 86 godine?
    kuzis kaj ti hocu reci? da, postoji sansa da je odredjen broj mutacija na nasem tlu posljedica cernobila, no to su ljudi koji su na nekin nacin dosli bas u doticaj sa zracenjem. a cuj, u doticaj sa zracenjem dolazimo prakticki svi, svaki dan.
    Hmmm, ja samo kaže kaj mi je čika doktor reko...
    Stvar je u tome kaj je moguće.... Nije sigurno, ali je moguće...
    A šta nije dio radijacije doprio do naših prostora?

VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    44
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jest, Slavonija, Vojvodina, Srbija su bile dosta izložene. U biti oblak je došao do Jadrana.
    Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
    U Mobisu!

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oblak je prekrio prakticki citavu europu. no tek nakon par dana, kad se vec znalo vot d fak vent vrong, kad su izdana upozorenja na boravak u zatvorenom, pranje ruku, robe, kose, preporuka da se ne jedu plodovi s vrta itd. a vidi, uvijek se nasla nekla bakica koja ili nije znala ili je zanemarila.. u svakom slucaju, posljedice kakve su u ukrajini/bjelorusiji najvise/rusiji u ostatku europe su puno puno manje. znam sve to jer sam se ja igrala vani kad je cernobil ruknuo, stara je jos dan danas u panici zbog toga i isto joj se ne da objasniti da je oblak do nas stigao kad se vec sve to znalo..

ne mozemo sada za svaku genetsku mutaciju kriviti cernobil. najvise zbog toga sto se to ne moze nikako dokazati.

bitno je, kad smo se vec dotakli oblaka, naglasiti da su zapravo bila dva vala - prvi kad je cernobil ruknuo, koji se prvo sirio na sjever (svedjani i njihov alarm, sjecate se), a drugi oblak nakon par dana kada je nakoseni krov reaktora propao u jezgru skupa sa svim onim olovom i pijeskom kojeg su bacali s krova - to je diglo ponovno radioaktivnu prasinu u zrak.

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

EDIT: e jesam glupava. tek sad, kad sam vec odgovorila, sinulo mi je da mozda ne pitas mene, vec brlju za sig
    kako god, bar ti je moj objasnjen
    Tebe sam i pitao za sig!

I znam da je ovo datum udaje...ovaj drugi me zanimao.

BTW...i ja zelim tamo, ali imam isti prolem kao i ti...nitko ne zeli samnom.

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    od nasih forumasa znam da bi rospaya isao. i bludevil je jednom napisao da bi htio ici.

al se svi nekako svejedno bojimo da nam jednoga dana potencijalni nasljednici nebi hodali unatraske.. tak da ni sama nisam pametna, dal da cekam da si rodim dijete iako to znaci da mozda vise necu imati puno toga za vidjeti, jer grad propada sto zbog zuba vremena a sto zbog turista koji vec navelike secu onuda.. bojim se da ce grad izgubiti taj neki stih proslog vremena koji me zapravo najvise i fascinira..
    il da odem sada dok sve to jos donekle stoji na mjestu, al se onda zderem citavu trudnocu hoce li sve biti u redu..

stvarno ne znam..
    Zadnji uredio La_LuNa : 05-05-2010 u 18:19

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I...kad idemo?

Ja nemam straha od potomaka koji broje na prste do 30.

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    digli smo temu
    ja sam si razmisljala da je dignem prosli ponedjeljak..

al me bas zanimalo hoce li se itko osim mene sjetiti.. i nije

sto je tuzno, upravo iz razloga sto Cernobil nije pitanje proslosti, to je itekako aktualan problem.. al masa, masa ljudi toga nije svjesna..

SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sto je tuzno, upravo iz razloga sto Cernobil nije pitanje proslosti, to je itekako aktualan problem.. al masa, masa ljudi toga nije svjesna..
    Hmm, pa problem je Rusije i tih zemalja kod kojih je najjaca radijacija bila..

Iskreno, ljude u Hrvatskoj, Spanjolskoj, Austriji boli ona stvar za to..

Jel Ruse interesira to kaj je u Zagrebu probala jedna od najvecih i najmodernijih bolnica u ovoj regiji??
    Ne, pa onda..
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    digli smo temu
    ja sam si razmisljala da je dignem prosli ponedjeljak..

al me bas zanimalo hoce li se itko osim mene sjetiti.. i nije

Mene ne zanimaju moralna pitanja...negdje sam vec napisao da sam moralni patuljak...

...ja samo i vrlo jednostavno zelim tamo...iz putopisnih razloga. Samotnjak sam pa valjda zato i volim takva mjesta.

Pored toga sovjetska propagandna kinematografija i njeni suicidalni pokusaji da vrati ljudima vjeru u rad na -40 me oduvijek odusevljavala, pa se tezim naci u kadru uzvisene prosjecnosti. Mislim da je Pripyat odlicna prilika za to.

= Citat = Izvorno postao -->Cionn<-- Pregledaj post

Jel Ruse interesira to kaj je u Zagrebu probala jedna od najvecih i najmodernijih bolnica u ovoj regiji??
    Ne, pa onda..
    Koja bolnica i kakve to veze sa Cernobilom ima?

+ Odgovori na temu
Stranica 5 od 9 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 8 9 PosljednjiPosljednji

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove