Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 26

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    blackberry
    Operater
    vip
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GoGs Pregledaj post
    aham, decu ufatila kriza, steglo školstvo malo, treba učit. pa sad prosvjedujete.. e joj joj.
    ja mislim da će im stvarno biti teško, mene hvala Bogu to nije zahvatilo. imam 2 sestrične i jednog bratića u 3rz gimnazije i štrajkali su danas, kažu oni da nije stvar u učenju ili državnoj maturi nego to kaj je to rađeno na nekoj razini države,a svaki drugi-treći profesor radi po svom programu. pa ja se sjećam da dok sam ja bila u srednjoj uopće nismo koristili udžbenik iz biologije, fizike i kemije jer profesori uopće nisu radili po tome. i onda dođeš na neku državnu maturu, stresu te pitanja koja u životu nisi vidio samo zato kaj je tvoj profesor smatrao da to nije tolko važno pa je išao okolo i preskočio puno gradiva, a radio nešto što nije trebao.
    + rijetko koji fakultet je priznao državnu maturu pa ne znam kak će se netko upisat na fakultet + matematika kao obavezan predmet bez obzira traži ili ne traži to neki fakultet...
    mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    K800, K320i, 6080
    Operater
    VIP/T-Mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mala Pregledaj post
    nego to kaj je to rađeno na nekoj razini države,a svaki drugi-treći profesor radi po svom programu. pa ja se sjećam da dok sam ja bila u srednjoj uopće nismo koristili udžbenik iz biologije, fizike i kemije jer profesori uopće nisu radili po tome. i onda dođeš na neku državnu maturu, stresu te pitanja koja u životu nisi vidio samo zato kaj je tvoj profesor smatrao da to nije tolko važno pa je išao okolo i preskočio puno gradiva, a radio nešto što nije trebao.
    pa, smatram da nikakav prosvjed neće promijeniti 30godišnje radne navike nekog profesora...

tu nema pomoći.

a ovo ostalo je čista glupost, jer, ako ćemo tako razmišljati - šta ako na prijemnom za faks ih strefe pitanja koja nisu obrađivali??! oće se i onda neki prosvjed organizirati.

gluposti.

ako imaš ispit, imaš i literaturu po kojoj se pripremaš.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    blackberry
    Operater
    vip
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao no name Pregledaj post
    pa, smatram da nikakav prosvjed neće promijeniti 30godišnje radne navike nekog profesora...

tu nema pomoći.

a ovo ostalo je čista glupost, jer, ako ćemo tako razmišljati - šta ako na prijemnom za faks ih strefe pitanja koja nisu obrađivali??! oće se i onda neki prosvjed organizirati.

gluposti.

ako imaš ispit, imaš i literaturu po kojoj se pripremaš.
    općenito mi je sve to glupo. al stvar je u tome kaj puno fakulteta nije priznalo državnu maturu. i kako će onda?
    mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Olympus SP500 - za i protiv!
    By hornet in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 25-12-2005, 20:23
  2. Hamed B. protiv H1...
    By dmi in forum Fiksni operateri
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 13-07-2005, 16:43
  3. macintosh-za i protiv!
    By niten in forum Aplikacije