I mene zanima, ako neko zna neka javi....![]()
Da li ga je ikako moguce softverski ubrzat ili podesit.....
Cuo sam od nekog tipa da je nesto mijenjao u podesenjima konekcije i da je tako ubrzao internet......
I mene zanima, ako neko zna neka javi....![]()
prvo moraš napisati koje su ti trenutne postavke, koji router itd, pa ćemo vidjet što i da li se može promjeniti na bolje
hmmm....nabavi tuneup utilities...on ti ima neku opciju da sam optimizira vezu za odredjeni tip konekcije(wlan,adsl, 56k)
imam realtekov chip na digitus wireless pcl kartici po imenu digitus....
nemam uopste ruter......
imam antenu i 15 m kabla.....
od access pointa sam udaljen oko 800m......
signal mi nije nikad ispod 80%......
a imam konekciju 256/128 download/upload.....
to je sve......
ako to jes nesto interesuje......
ne mislim da je tune up utillities dobro rjesenje jer sam to vec pokusao a nije nista bolje internet isaoooo......
Hvala!!!
smanji duzinu kabla ako mozes jel puno krade signal
bok ljudi....imam wireless karticu(railink) 1,5m kabla i napravio sam si kantenu od limenke razrjeđivača.. hvatam signal od susjeda koji je od mene 30 metara ali mi signal uvijek oko 30-50%...kako da pojačam taj signal???molio bih pomoć!!!!hvala
a da sebi kupis jednu dobru antenu... koja sada uopste nije ni tako skupa???
###1410989180026
je li to djeluje na sve tipove konekcije... npr.dial-up???
###1410989180026
thanks na odgovoru... ev i sam sam se uvjerio!!!
###1410989180026
sat-kantena rules!!!
dakle od susjeda hvatam wlan, pretpostavljam da ima flat, (nema enkripciju dakle free) i sad sve ok normalno se spojim ali ne mogu otvorit niti jednu stranicu, u cemu bi mogao biti problem? a protekla 2 tjedna sam normalno mogao....
Vjerojtano nema flat, došao mu račun, pa je isčupao žicu od telefona kad je vidio cifru!
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Moj susjed kad je skužio da mu nestaju krumpiri iz vrta, ogradio je vrt bodljikavom žicom, a ja sam popizdio jer sam onda morao počet kupovat krumpir![]()
Nema sanse da zrak kupujem, hehe....
Bookmarks