imam samsung e 700, irda i easystudio.
laptop i mobitel pocnu komunicirati i onda se pojavi poruka da je irda ili blokirana ili se mob. previse udaljio od laptopa.
da li itko zna sto da radim???
mijenjala sam i setings za irda port ali nista
imam samsung e 700, irda i easystudio.
laptop i mobitel pocnu komunicirati i onda se pojavi poruka da je irda ili blokirana ili se mob. previse udaljio od laptopa.
da li itko zna sto da radim???
mijenjala sam i setings za irda port ali nista
sad cu ja ovu temu iskoristit.... do nedavno sam bez problema spajao mob sa pims and file managerom, i danas ocu prebacit slike i nikako pims prepozna mob... nikako... neznam vise sta da radim...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Meni je pomogla reinstalacija irdeAli znalo se i meni desiti da mi ne prepozna mob. Probaj izaći iz programa, pa opet ući pa onda spojit mob ili pokušaj smanjiti brzinu prijenosa- možda pomogne.
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Yep ima pravo....Izvorno postao Hrc
a mislis da to nisam pokusavao? ma pokusao sam ja i ponovo instalirati pims i drivere i irdu ma sve... to nije pomoglo. i onda prekojucer ovako bezveze idem probat jos jednom jer mi se nakupilo dosta slika, i vidi cuda... radi. samo se odjednom spojio smobom i ocitao imenik i sve... ja to ne razumijem.
Bar radi![]()
zasad... dok se ne pojavi neko smece pa ga zastopa
Meni nemoze da prepozna USB kabal sve radi samo nemogu nista prebacit isto ko da nisam ubacio kabal u mob
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Zanima me koja je cijena i dali se dobiva data kabel za samsung e-700 kad se kupi???!!!![]()
ne dobije se nista, osim uputstva i spagice. neznam kolko kosta data kabel... ja ga spajam sa pc-em preko infracrvene veze
Ej de mi posalji na email software i drivere po mogucnosti zipovane pliiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzIzvorno postao flOorKilla
E-mail: celikovic@gmail.com
Fala,reci mi koji program koristis i di ga mogu download?
easy studio, to je skup od par programa medju kojima ti treba
'pims & file manager' koji se spoji sa mobitelom i zatim upravljas slikama, fotkama, melodijama, imenikom...
evo ti jedan link, mislim da ima oko 60mb, ako ti netreba program za spajanje na net preko moba i gprs-a,picture editor... probaj naci negdje samo pims&file manager
http://cestiny.idnes.cz/ps/samsungES_PIMS_F.html
nesto sam zaboravio reci, naime ne garantiram da ce pims&file manager radit ako instaliras samo njega, a ne cjeli komplet (easy studio)
Ne radi ti ovaj sajt,reci mi kakav hardware moras imat za infrared na komp. posto nisan upucen u to???
pa infrared adapter.... nemas ga? kosta ti oko 200kn, nekii manje...
iman neki infrared sta san dobija sa TVkarticom pa cu isprobat.
ne radi to. imam i ja taj infra red od tv kartice ali to ti ne radi sa mobitelom.
White Boys imaš USB, ne? Kupiš irda adapter, uštekaš ga u usb (pod uvjetom da kupiš USB irdu što ti preporučam), instaliraš drivere i to je to. Preporučam ti da ipak skineš svih 60mb kako bi bio siguran da radi
http://www.samsung.com/Support/Produ...=SW&language=#
da i ja ti isto preporucujem da instaliras sve.
jel mozda prodajes mob?
Kupio sam irda adapter i radi dobro, skidao sam stvari s moba na komp
i sve je ok, ali kada otvorim EasyStudio tj. PIMS & File Manager stalno mi javlja
da je mobitel offline dali netko zna u čemu je problem??(imam samsung e700)
Fala...
Rokaj snimaj glavu klimaj žiže daj zarolaj
ma zajebava taj pims.... makni ga skompa, pa ga pon instaliraj
Uspio sam hvala. Ali zašto nemogu nabaciti melodiju ili sliku na mob te dvije opcije(image and melody to phone) su zacrnite tj. nemogu ih odabrati???
ma to napravi preko ikone 'file manager'
A znaš li zašto za sve melodije i slike koje pokušam prebaciti na mob kaže ''NOT SUPPORTED FILE TYPE'' čak i one melodije i slike koje sam dobio kada sam instalirao EasyStudi...
Bookmarks