Meni normalno prikazuje slike u multimediji na R1FB001 a i sa starijim fw-ovima je sve dobro radilo... da nisi mozda nesto moddao pa mu to smeta? Mozda memorijska nije dobro sjela pa ona zeza?
Meni normalno prikazuje slike u multimediji na R1FB001 a i sa starijim fw-ovima je sve dobro radilo... da nisi mozda nesto moddao pa mu to smeta? Mozda memorijska nije dobro sjela pa ona zeza?
Memorijska je od 4 GB ali sve radi perfektno a kad idem na slike preko multimedie izlista mi 5 slika i onda bude crno ne prikazuje mi sliku samo dolje one znakove lijevo desno i onda još par puta listam pa se sve zacrni i mob zavibrira, nakon toga mu treba par sekundi da se vrati na staro
aha eto zaključak; kad se sporije listaju slike je dobro sve, valjda mu je brzo šok pa se restarta![]()
Zadnji uredio anthony_c : 19-09-2009 u 12:54
Ovaj G502 je definitivno katastrofa od modela, na njemu imam fw R1FB001 i restarta se kad se gledaju slike a sad je počeo i kad dolazi poruka btw nikakav drugi modding nije napravljen, najbolje rješenje je riješit ga se![]()
Pozz... Imam jedan mali problem sa ovim modelom. Naime na dugme se upaliti nece sve dok ga ne prikljucim na usb kabal, a isto dugme normalno radi za gasenje i brisanje (tipka C). Uradjen je novi soft. ali problem je ostao isti. Da li neko zna u cemu je stos? Hvala
Bookmarks