Jesi mobitel prebacio u mod za programiranje?
Izgaseni mobitel palis tako da drzis pritisnuto *i# + tipka za paljenje dok se mob ne upali.
tjedoh ja svoju 525 na 600...i ok instaliro sam ponovno mob sa driverima od psta skinio ja pst 7.1.1. i instaliro i resetiro komp i onda instaliro u isti direktori onaj update...i resetiro komp onda instaliro patch i resetiro...i odem ja u multi flex i izaberem koji triplet i kliknem ja na start i on napise svičing to flex mode i zablokira i komp i mob i ja resetira komp uplim ponovno mob i probo opet ista stvar... dali je tko imao isti problem??
Jesi mobitel prebacio u mod za programiranje?
Izgaseni mobitel palis tako da drzis pritisnuto *i# + tipka za paljenje dok se mob ne upali.
e to nisam...
znaci ugasim mob... drzim * i # i tipku za paljenje pa dok se neupali??? ok ok
e a dali bi ja mogo flashat kad mi umjesto onog kad kliknem na show device nepise motorola phone v525 nego nesta
s flash neptune sle??? dali mob treba upalit bas da bude prikazana ona uvodna animacija ili boot loger?
Zadnji uredio :)) : 13-08-2004 u 15:19
dajte ljudi pomagajte smrc smrc...
Kad je upalis u boot loger, onda Multiflashflex prepozna novi uredjaj (Neptun... i onda bi je treba moc flashat.
ljudi šta treba bit na ekranu kad se uđe u taj boot loger, meni je kad to napravim mobitel kao ugašen (ništa se ne pojavljuje na ekranu) al bez obzira na to pst ga prepoznaje kao taj Neptun.Šta mi je činiti, jel to normalno, da nastavim sa flashom-flexom ili ne?
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
treba pisat boot loader triplet (verzija tripleta) batery ok transfer mod onim slovim kao u dosu
pa u isto vrjeme pritisni * i # i drzi i dok drzis pritisni i drzi onu tipku za paljenje... i onda trzis te tri tipke i to bi se trebalo upalit
Zadnji uredio :)) : 21-08-2004 u 11:35
ma probao sam jedno 15. puta al uvijek isto kad držim ta tri dugmeta pst mi ga prepozna bez problama i napiše Neptun-connected al mobitel kao da je ugašen ne pojavljuje se nikakav boot loader.Pa molim ako je netko imao sličnih iskustava neka javi dali ga je sigurno flashat-flexat na taj način.
--Android OS--
Ne treba to raditi. To radiš samo ako nikako drugačije ne možeš upaliti mob. Inače, ako ti prepoznaje mob u Multiflashflex-u, kad je normalno upaljen, možeš ga bez brige flashirat i flexat. Meni isto piše neptun.
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
e a meni ne prepoznaje mobitel dok je upaljen, nego moram ga stavit na taj boot loader, i onda ga tek prepoznaje, al problem je u tome kad je mobitel u tom boot loaderu on kao da je ugašen tj. nema nikakvih podataka na ekranu, ne piše mi ništa od ovih stvari koje je) napisao gore!
--Android OS--
Pa, probaj onda tako... Ako ga pst prepozna, valjda je dobro. Javit će ti neki error ak nije dobro. Nemreš ja mislim ništa zeznut... Nisam siguran, al ja bi probao na tvom mjestu.
A konačno v600! I sve radi osim par sitnih bugova, al radim na tome.Hvala svima na pomoći i strpljenju.
--Android OS--
Bila je neka riječ o nemogučnosti ubacivanja flexa GI9V600000AA0E9, jel se prvo pomoču mss-a treba resetirati telefon.E upravo se to meni događa a ovaj mss nema teorije da mi prepozna mobitel, pa ako postoji neki drugi način ubacivanja tog flexa....
--Android OS--
Ti nemaš problema sa telefonom i flexevima nego sa driverima. Ako ti ni mms ni pst ne prepoznaju telefon, onda je to u pitanju. Probaj sve drivere vezane uz mob obrisat, pa probaj ponovo.
ma sve sam sredio ubacio sam neki drugi flex i fala bogu sve radi!
--Android OS--
Bookmarks