Zdravo postovani svijete!
Jako ste mi puno pomogli prelistavajuci ovaj forum a to radim intezivno zadnjih par dana, a bio sam totalni laik, pa sam tako otkljucao svoju v235 koristeci TP, uredno instaliram igrice sa Midwayom ali imam jedan problem koji nikako ne mogu rijesiti, pa sam se registrirao da bih dobio vasu pomoc. Naime, zelim ubaciti neke MP-3ice za ringove ali to mi nikako ne uspijeva. Uredno ih downloadam preko p2k toolsa u folder na mobu/audio ali najveci problem je to sto se nikako ne izlistavaju tonovi u p2k tools koji su na mobu. Naime u mob/audio fileu postoje samo ona dva klasicna filea mytone i temptone i ima podfolder vavr za koji sam skuzio da je za glasovne tonove. Znaci spremim sa pc na mob mp3 i kad idem na mob pogledati di su nema ih nigdje samo su tu tonovi koji su postavljeni u defaultnom sw-u. Zasto te tonove koji su na mobu postavljeni od proizvodjaca ne vidim nigdje sa p2k tools u folderu mobile/audio. Probao sam i sa p2k managerom ali ni on ne izlistava tonove. Dakle zelim izbrisati neke tonove sa moba i ubaciti svoje mp-3 tonove ali ne znam kako. Znam ono za silent all i sve sam pokusavao ali nikako mi ne ide. Di grijesim ili su ti fileovi jednostavno zakljucani i nedodirljivi?