Zamina me dali je to netko mozda radio i dali postoji neka caka da se printa na crne majice.
Radije bi printao na crnu nego na bijelu, ako tko zna kako neka please javi...
Zamina me dali je to netko mozda radio i dali postoji neka caka da se printa na crne majice.
Radije bi printao na crnu nego na bijelu, ako tko zna kako neka please javi...
Im great in bed
I can sleep for days
I mene zanima isto! A moze i ako znate neku firmu koja radi otiske ali kvalitetne!!!
CJENIK
http://www.suveniri.net/majice/Cjenik%20majice.pdf
Nema nikakve "cake" za printanje na tamne majice nego ti oni nanesu bijelu podlogu prije štampanja boja tako da te i košta više na tamnim majicama.Izvorno postao TheRoyalFlash
Zadnji uredio VuKi : 09-12-2005 u 22:57
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
http://www.printstudio.hr/novosti.asp?id=124
Oni ti imaju printer koji ti direktno printa na majice i proći ćeš nekoliko puta jeftinije nego u ringeisu
Frend mi je rekao da je cuo od nekoga, da moras prvo nesto napraviti da mozes printati bijelo na crno, ali je rekao da je zaboravio kako pa pitam ako tko zna i ako se netko bavio.
Dali je netko vec printao kad tako.
Dali zna koliko se treba peglati, dali treba sa vodom raditi, kako skinuti...
Im great in bed
I can sleep for days
imas u macro-micru za kopiti dvije vrste folija jedna je za svjetle podloge, a druga za tamne.
Za svjetle podloge je proizrna i printaš u miroru i pegla se na 150 stupnjeva nekakvih 10 sek
Za tamne podloge ti je bijela i printa se normalno, ali kod nje je problem šta ako na A4 isprintaš nekakvu facu i želiš da ti ne bude oko te face bijela boja (ostatak A4 papira) moraš ju izrezati ručno i odljepiti od podloge. uglavnom dosta zajebano.
znaci bolje otici i nek drugi napravi.
a lose
Im great in bed
I can sleep for days
tako nekako![]()
A gdje je tu fora u radjenju svojih majica, radije cu kupiti papir za 90 kn i isprintat si 10 majica (ne uspijesno) nego svaku placati 100, pa valjda cu do sljedece ture nauciti...
ili ne...
:-)
Im great in bed
I can sleep for days
Skroz si u pravu samo nebi trebalo da startaš s nečim previše zahtjevnim.Izvorno postao TheRoyalFlash
probaj pa javi![]()
Kak se zove ta folija točno da znam reći u makro mikru
Bookmarks