bez obzira sto imam jako lose misljenje o vipu (i osobno,neugodnih iskustava),proucivsi malo ovu pretplatnicku tarifu,dosao sam do zakljucka da nije losa.
zapravo svidja mi se sto je pretplata tako mala,tj najmanja u HR.
iako idalje Vip cijenama ne moze konkurirati teletu.
ali pokusavaju....evo u uz easy tarifu se sada moze dodati vip 0,pa to i nije tako lose,bar onima koji obnavljau svoj racun mjesecno sa 200 kn.
svidja mi se pogotovo s tim da se uz ugovor na 24 mj dobije 6 mjeseci opcije VIP 0,sto ce reci da 6 mjeseci mogu uzivati,samo uz uspostavu poziva za 25 lipa,
a nakon toga,tj nakon 6 mjeseci planiram karticu staviti sa strane i eventualno tih 25 kn (na pretplatu se jos dodaje radiska frekvencija) koristiti za po koju poruku,ili poziv unutar vipove mreze i prema friend broju (sto je valjda besplatno dok god smo pretplatnici,znaci jedan broj besplatno za 37 kn u dvije godine???),ono kada na teletu naraste racun pred kraj mjeseca
na ict(monitor.hr) pise da su u tih 6 mj. pozivi ka drugim mrezama 0,91kn,ali to nisam vidjeo na Vipovim stranicama,pa nisam siguran...mozda mi treba jaca dioptija !?
(EDIT: ja pobrkao,to je cijena EASY tarifa,i to pise na ict portalu,sorry.)
jos samo da su ponudili kakav mobitel,neki od onih sto ih inace prodaju u paketima za 200-300 kn,sigurno bih uzeo.
ovako,jos razmisljam...
treban neke argumente za ili protiv,tj misljnja drugih ljudi....a to je najbolje saznati OVDJE!
dakle,da cujem!?

Odgovori uz citat
Bookmarks