Vise info na http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8722768&idnews=637681 imate pravo na 1 besplatan Vip friends broj bez naknade za uspostavu poziva i bez ogranicenja minuta.
Vise info na http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8722768&idnews=637681 imate pravo na 1 besplatan Vip friends broj bez naknade za uspostavu poziva i bez ogranicenja minuta.
Zadnji uredio moba2007 : 16-04-2008 u 11:06
Sumnjivo mi je da nece biti ogranicenja minuta, vjerovatno ce to uvesti nakon par mjeseci kad shvate koliko su se zaletili :-)
Skužili su da puše korisnike jer su uveli uspostavu poziva na prepaidu, i sad s ovom pretplatničkom tarifom pokušavaju popraviti situaciju, a na ovo da neće biti limita mogu samo reći![]()
![]()
![]()
pa to i nije lose.....
bolje placati tih 37.5kn (25+12.5radijska) nego mjesecno na bonovima davati 25kn za aktivaciju friends broja i jos uspostava.....a ovdje dobijes to đabe i jos imas 25kn za potrositi na ostale pozive i poruke....i jos mozes i mob uzeti povoljnije jer u vipu su na pretplati cijene jednake bez obzira na model/url]....
----------Sony Ericsson----------
A i pitaj boga koliko dugo će imati tu ponudu. Ne bi me čudilo da namame sa ovakvom primamljivom ponudom i da za nekoliko mjeseci nabace nekakve uspostave poziva ili veću mjesečnu naknadu.
Sumnjam da ce staviti naknadu za uspostavu poziva, posto su ovu tarifu uveli (makar ja tako mislim) posto su im Vipme korisnici poceli odlaziti, i ne vjerujem da ce opet napraviti nesto da otjeraju korisnike. Inace, ova tarifa se moze aktivirati do 30.06.
Zadnji uredio frish : 16-04-2008 u 19:26
Zadnji uredio frish : 16-04-2008 u 21:30
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ma nece ih ni ovo spasiti od masovnoga bijega na tele 2 malo su se sj... pa sad toboze da ispravimo gresku malo sutra nebi se vise vrati n i za sta kad su bezobrazno bahati!!
a lijepo! ugovor mi traje do 18.06., sutra se ode prebacit na ovu tarifu i onda prebacit broj na vipme, pa nakon toga prijenos broja na tele2 i čekanje ku990 i onda preplata
jednostavno, jel?![]()
www.oldiesclan.com
bez obzira sto imam jako lose misljenje o vipu (i osobno,neugodnih iskustava),proucivsi malo ovu pretplatnicku tarifu,dosao sam do zakljucka da nije losa.
zapravo svidja mi se sto je pretplata tako mala,tj najmanja u HR.
iako idalje Vip cijenama ne moze konkurirati teletu.
ali pokusavaju....evo u uz easy tarifu se sada moze dodati vip 0,pa to i nije tako lose,bar onima koji obnavljau svoj racun mjesecno sa 200 kn.
svidja mi se pogotovo s tim da se uz ugovor na 24 mj dobije 6 mjeseci opcije VIP 0,sto ce reci da 6 mjeseci mogu uzivati,samo uz uspostavu poziva za 25 lipa,
a nakon toga,tj nakon 6 mjeseci planiram karticu staviti sa strane i eventualno tih 25 kn (na pretplatu se jos dodaje radiska frekvencija) koristiti za po koju poruku,ili poziv unutar vipove mreze i prema friend broju (sto je valjda besplatno dok god smo pretplatnici,znaci jedan broj besplatno za 37 kn u dvije godine???),ono kada na teletu naraste racun pred kraj mjeseca
na ict(monitor.hr) pise da su u tih 6 mj. pozivi ka drugim mrezama 0,91kn,ali to nisam vidjeo na Vipovim stranicama,pa nisam siguran...mozda mi treba jaca dioptija !?
(EDIT: ja pobrkao,to je cijena EASY tarifa,i to pise na ict portalu,sorry.)
jos samo da su ponudili kakav mobitel,neki od onih sto ih inace prodaju u paketima za 200-300 kn,sigurno bih uzeo.
ovako,jos razmisljam...
treban neke argumente za ili protiv,tj misljnja drugih ljudi....a to je najbolje saznati OVDJE!
dakle,da cujem!?
Zadnji uredio raky_b : 30-04-2008 u 12:02
@raky_b
Za VIPMe ti je po novom dosta 100kn da aktiviras Easy tarifu!
Pazi da sitnim slovima za tih 6mjeseci VIP 0 ne pise da moras svih 24mjeseca je koristiti a ona je nakon 6 mjeseci 50kn!
meni ovo cak ni nije lose, iako uvijek potrosim 50 kn MMP-a u modelu 50.
Mislim da nece nista mjenjati sto se tice uvjeta.
Jedino, koja glupost, zasto samo do 30.6.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
To su uveli zato kaj im korisnici odlaze otkako su na VIP friends broj uveli naknadu 0,25lp LOOL oni sami tjeraju korisnike
jel se da uopce mijenjat s tarife na tarifu neku?
...pa sada, ako ideš s manje u veću ne naplaćuje se naknada za prelazak...ali ako ideš s veće na manju jednokratno plaćaš 61kn...a prelazak ti ovisi o troškovima, tako da tu moraš sam odlučiti...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks