Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 939

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2008
    Mobitel
    NOKIA E65
    Operater
    Tele2 i T-mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bok ljudi, nedavno sam kupio E65, mob. mi je super, ali muci me jedna stvar nikako ne mogu napraviti update softvera preko Nokia Softvare Updatera, kada pocne traziti uredjaj Pc Suite mi pokaze da je mob. disconnected via USB i nakon toga se opet spoji, ali postupak ne uspije, pa ako netko zna nesto vise o tome molio bih da mi odgovori. Hvala!

SMSator Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    LG L90 Dual
    Operater
    vip TELE2
    Godina
    45
    Bodovi
    68.694
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.694, Nivo: 63
    Bodovi: 68.694, Nivo: 63
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao neno2 Pregledaj post
    Bok ljudi, nedavno sam kupio E65, mob. mi je super, ali muci me jedna stvar nikako ne mogu napraviti update softvera preko Nokia Softvare Updatera, kada pocne traziti uredjaj Pc Suite mi pokaze da je mob. disconnected via USB i nakon toga se opet spoji, ali postupak ne uspije, pa ako netko zna nesto vise o tome molio bih da mi odgovori. Hvala!

Hajdmo redom.
    Potpuno isključi/zatvori Nokia PC Suite (tako da nema ni njegove ikone u trayu),skini i instaliraj zadnji driver (ovdje),instaliraj ga pa spoji telefon na kabel i pričekaj dok se instaliraju driveri - sve će ići automatski i samo završiti.
    Zatim pokreni NSU (bez PC Suitea,ako treba i iz Program files oldera ukoliko ti nije u All programs popisu) i prati upute.
    Naravno baterija neka je puna i najvažnije - napravi backup na memorijsku karticu (u meniju pokreni Mem.card aplikaciju pa u njenim opcijama nađi) kako bi mogao vratit imenik i ostale važne podatke nakon nadogradnje jer oni nepovratno nestaju.

PC Suite zna na nekim N80 modelima izazvati iste simptome,telefon je spojen ali ga NSU nemože prepoznati.
    Ja osobno nemam uopće PC Suite instaliran na kompu,samo NSU i sve radi savršeno.Za ostale potrebe koristim MOBILedit i MobiMB.

A evo i vijesti od NSU-a,izvinte što nije bilo prije,nestigoh:
    = Citat = Izvorno postao Nokia software update news
    Nokia 3109, Nokia 3110 Classic, Nokia 5200, Nokia 5300, Nokia 6300 and Nokia 7373 software removed from NSU - 21 January 2008

Due to problems experienced while trying to update certain software with the Nokia Software Updater, Nokia has temporarily removed all software from the products listed above. Other Nokia products are not affected. We will endeavour to enable the software again soon and apologize for any inconvenience caused.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. TV preko interneta
    By mbusic in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 21
    Posljednji post: 03-12-2010, 11:46
  2. SP preko interneta?
    By Boris-RI in forum Operacijski sustavi
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 18-05-2006, 21:13
  3. Odgovora: 2
    Posljednji post: 04-09-2005, 11:50