Prikazujem rezultate 1 do 25 od 939

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    Samsung E900
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao domyrat Pregledaj post
    sve sam procitao i nisam nasao sve u jednom odgovore na moja pitanja tocno, dakle nemam standardnu situaciju, a nigdje nema guide koji je napisan za barem 2-3 slucaja, zato ljudi i ispituju toliko slazem se, neki ljudi su se jebacki potrudili, meni je isto zao sto zagadjujem to sve, ali nakon citanja 50 stranica nisam dobio potpun odgovor na moje pitanje evo postavio sam ovo. pretrazio sam i par novih foruma, nasao samo neku drugu verziju koja se spominje za download..... i tak... moze pomoc sad ili se brise ovo?
    ja sam se patio sa NSUom .. zato jer sam imao zadnju verziju software za moj mob i onda kad mu daš da ti ga ponovo instalira ništa ne napravi (a isto sam imao T-mobile i htio sam debrand) ... našao sam na netu najnoviju verziju firmware za moju nokiu koja još nije ni na službenim stranicam nokije i instalirao je preko phoniexa, dobio sam ono što sam želio i sada sam happy.

imaš tu na forumu upute kako se radi sa phoniexom ... ja ti mogu dati linkove za programe i ti nađi zadnju verziju firmwarea za n70 na (forum.gsmhosting.com) ... ali za debrand moraš promjenit product code ... ovo što si ti pokušavao a to product kod možeš vidjet iz firmware kojeg ćeš instalirat i odabrat koju regiju hoćeš uglavno za hr jezik treba ti pc. pod nazivom EURO_D.
    Zadnji uredio Ludacris : 29-10-2007 u 21:17

Slične teme

1. TV preko interneta
    By mbusic in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 21
    Posljednji post: 03-12-2010, 11:46
  2. SP preko interneta?
    By Boris-RI in forum Operacijski sustavi
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 18-05-2006, 21:13
  3. Poslovi preko interneta
    By flOoKi in forum Mobil Internet c@fé