Ovako... Imam 6233 sa softom 5.10. Želio bih je nadograditi na 5.43, a nisam siguran da sam skupio sve što mi treba.
Prva stvar je kabel, mogu li updateat soft pomoću CA-53 kabla?
Druga stvar je product code, Pošto mi je mob dekodiran, a kupljen je u T-Mobileu, mislim da je product code promijenjen, (prije je bila verzija 5,43, a sad je 5.10), čime ga mogu očitati ili pri updateu mogu koristiti onaj njegov originalni product code?
Treća stvar je opet vezana uz product code, ako ga moram mijenjati, kojim to programom mogu učiniti?
...i tako je svizac zamotao čokoladu u omot!
Neznam,možda ima više informacija u onoj tražilici na koju sam stavio link u svom postu br.229 ove teme.
------------------------------------------------------------------------
Misterija vezana za ovo je napokon razriješena:
Dakle ovako:
- izgleda da u svim gradovima,osim Zagreba naravno jer su ostali manje važni kao i uvijek,gdje VIPnet ima UMTS signal USSD kodovi NE RADE.
Prilikom prolaska kroz ZG sam na svojoj N70 radio testove i rezultat je jako razočaravajuć za nas iz drugih gradova,tamo rade apsolutno svi kodovi bili vi na GSM ili UMTS mreži dok u npr. Rijeci to radi samo na GSM mreži,čim se prebacite na UMTS više ne rade.
Kontaktirao sam službu za korisnike i kažu da se radi o tehničkom problemu (koji postoji otkako je počela 3G mreža sa radom?!?!?) te da (naravno kao i uvijek) rade na otklanjanju problema.
Možda jednog dana nešto i riješe,mooožda.
Ovim putem bih zamolio članove iz ostalih gradova koji imaju 3G mrežu,pre-paid korisnike ili pretplatnike,da probaju ove kodove
dok vam je mobitel spojen na 3G mrežu i javite rezultate*#21#
*#30#
*#31#
*#33#
*#35#
*#43#
*#61#
*#62#
*#67#
Zadnji uredio sms freak : 30-09-2007 u 12:38
Bookmarks