N70 iz t-comovog paketa, ima neki stariji firmware al program ne nalazi novi... dođe do onoga loading i ne mice se sad toga... Imo neko taj problem?
N70 iz t-comovog paketa, ima neki stariji firmware al program ne nalazi novi... dođe do onoga loading i ne mice se sad toga... Imo neko taj problem?
helou, a što napraviti kad se na polovici 3 koraka (tj tijekom samog instaliranja update-a) sam update iskljuci sam od sebe jel mu fali neki dll file? sad mi je mob dead i kaj sad mogu napravit i za koliko para? pozdrav
Ja mislim da ti je najbolje da posijetiš mobis ipak je to malo veći problem samo šta će te oni najvjerovatnije oderat s lovom.Izvorno postao renči
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
eto ga, niti u servisu (nije mobis) ga nisu uspjeli fleshat tj, flash prodje do kraja i taman kad se treba bootat tj onaj logo od nokie se treba dic, on se zblesira i nece se upalit.
hvala na odgovoru, ali mobis cu probat izbjegavat![]()
da li bi mi mogao netko preporuciti nekoga sa adresom, tel itd, a da zna da bi mi taj netko mogao dic mob iz mrtvih, please prekjucer sam ga kupio pa me probajte razumit zasto toliko silim na ozivljavanju
u mobis ga ne bi dao, osim ako ga nitko nece moc za manje love spasit onda cu ga tamo dat
pozdravv
Pa ako ti je mobis blizu idi pa samo pitaj koliko pitaju za popravak.ako je 100-150 kn nije neki bedIzvorno postao renči
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
nove nokie n70 sa w'n'w opcijom (odnosno sve nokie n70 iz t-com ove ponude odnedavno) imaju najnoviji soft...savjet vlasnicima novih nokia...reflashajte mob kad vam bude pravio probleme a ne iz čistog vica svaki reflash je rizičan osobito ako nemate backup u vidu frenda koji ima svoj servis![]()
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
Bookmarks