zahvaljujem se. za sada su podrzani samo ovi modeli:
N70
N72
6131
6630
6680
6681
6682
![]()
Svako nek si nađe što mu odgovara, ali mislim da je ovo davno trebalo biti napravljeno. Recimo, ako si prije bio izvan ZG, morao si odnijeti mob u lokalni mobis i čekat 2 tjedna da ti ga vrate upgrejdanog za 170kn. Jedino ko nije imao garanciju, taj je mogao otić kod lokalnog meštra i coltat 120kn za flash.
jesi ti fashao svoj mob? jel sve radi kako treba?
Nisam, sve prođe u redu što se tiče spajanja i prepoznavanja telefona ali kaže da je moj telefon "up to date" tj. ne treba ga nadograđivati. Kao što sam i rekao u prvome postu, čekam da stave zadnju verziju pa ću ga flashnit. Neznam uopće koja im je to fora stavit predzadnji soft na raspolaganje.
joj mislim da znam tog lika u visnjevcu... uzasno je skup. ma to ti je kad pogodis takve tipove..Izvorno postao bpodnar
inace ja radim za jeftinije pare i svi su zadovoljni koji samnim posluju.
Evo jučer mi vrag nije dao mira...
Verzija u mobu je bila neka prastara 3.45 ak se ne varam i uredno je upgrade prošao na 6.03. Što se pak razlike tiče u odnosu na stari soft mogu reći da je uglađeniji i očito je da troši manje resource-a i optimiziraniji je. Naime čak mi se nakon upgrade-a i Cubix player normalno vrti i playa mp3 što je na staroj verziji 3.45 bilo gotovo nemoguće.
Neznam zašto, ali još uvijek ne uspijevam u svome naumu za upgradeom. Nema svrhe da si razbijam glavu zašt je to tak. Izgleda da ću morati posjetiti kolegu Khideg-a u skorije vrijeme. Jel ima uopće neko da je uspio ovime nadogradit N6630 sa 5.03 na 6.03. verziju? Moj telefon je bio TIM-ov sa nekim 4.05 softverom pa sam puknio unutra 5.03 jer "meštar od mobitela" nije imao zadnju verziju.
Pricekaj mozda ce proraditi taj njihov upgread ili prvo probaj upgreadati sa phonixom kad si vec siguran da ces nositi taj mobitel khidegu ili nekome tko ima box.Izvorno postao bpodnar
zanimljivo
steta sto se ne moze skinuti firmware pa ga onda opalit
Zadnji uredio robee : 05-09-2006 u 23:16
RoBee
Imaš sve na početku threada podrobno opisano, ali u principu to je to kako si "shvatio"
skines "Nokia Software Updater" 14.8MB - spojis mob na punjac i spojis usb kabal. spojis se na net, pokrenes program i sljedis korake. imas 3. prvi trazi model mobitela, drugi provjerava varziju na netu i treci skida i updata. za moju nokiu skinuo je 26.5MB sve skupa na kraju updatea.Izvorno postao robee
da mi' baba muško, zvala bi se duško!!!
thanX
sve sam skuzio![]()
RoBee
jooooj!a nema upgrade za N90.stvarno se nadam da ce ga staviti.
Doznao Sam Novi Firmware Iz Mobisa Za N70 Ali Meni Stalno Stavlja Staru Verziju!
Stara Verzija Glasi: V 5.0638.3.0.1
Što Da UČinim Da Dobijem Novu Verziju Koja PoČinje Brojem 6?
Pomozite
to mnogima pise da imaju zadnju verziju...ali ako nemas nikakvih problema na mobu,ne vidim razlog da ga ides gaziti novijom verzijomIzvorno postao andro
Frend updejtao i nestao mu hrv meni. Dali se on moze negdje skinuti?
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
http://www.allaboutsymbian.com/forum...ad.php?t=51669
N73 ima novi firmware.
možeš li mi pomoći jer sam novi treba mi kompletni postupak za nokiu6131 stavljanje sovtvera i na koji načinIzvorno postao kiki1989
skini nokia software updater i dalje ti sve pise...pogledaj ovaj postIzvorno postao tihosoni
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=173
Bookmarks