da li ce mi se slike i ostalo izbrisat kad upgradam software?
da li ce mi se slike i ostalo izbrisat kad upgradam software?
Don't drink&drive, just smoke&fly
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
engleski je uvjek tu, makar instaliro KINESKI.
bas super, vec mi 10 min stoji na 2.8 mb downloada softa i ne mrda dalje. popizdit cu!!!
edit: sve proslo u redu, najnoviji soft na nokiji i hr meni također![]()
Zadnji uredio FatalERROR : 09-05-2007 u 21:54
Evo FatalERROR je riješio problem zaglavljenog skidanja softvera telefona,trebalo je restartat komp i pokrenut sve ispočetka.
Na svojoj 6233 sada ima naš jezik a product dode koji je stavio glasi:
0532184 jo dodajem da se radi o unbranded, balkans verziji tako da s ovim kodom možete debrandirati svoje 6233-ice sa bilo koje mreže na generic verziju.
Napominjem da se izmjenom product koda gubi garancija na uređaj u slučaju da nemožete vratiti originalni kod nazad prije odlaska na servis.
--------------------------------------------------------------------
Nadalje,od nedavno se osim postojećih nadograđivati mogu i sljedeći uređaji:
N95
5700 Xpress Music
6085
6086
A za N70 sve verzije i varijante je dostupna nova verzija softvera 5.0705.3.0.1
Jedno pitanje! Sta se desi ako se komp smrzne, nestane struje ili ak padnu windowsi tokom update firmwarea?
N70 uspjesno update-an na zadnju verzijuSve je proslo u redu, primjecujem brzi ulazak u meni, galerija je ful brza, i glasniji zvucnik, video i trzanje jos nisam isprobao, ali navodno je i tu nesto ispravljeno malo...
koja je zadnja ver za 6280/88
pošto imam Prod.code za 6280 nemogui provjerit
kak nemres provjeriti sa product codom?
otiđi na ovu stranicu http://europe.nokia.com/A4305060 i upisi svoj kod i vidjet ces jel ima ili nema
treba kod od 6288
Ja sam na dial-up-u dali se update softvera vrsi sa net-a ili se skinu svi fajlovi na komp kao kod samsunga?
Moji bivsi mobilni
R310,C60,M35,6220,My X-6,K310,K608,E900, K800,n73,k770,z400,K700,x830,1100,3110c,E65,6220c.
Prvo se skinu svi fajlovi sa neta na komp, a onda krece update...
Da li je moguće nekako putem ovog upgradea sa interneta dobiti HR meni? Ja zapravo neznam sa kojeg je tržišta moj telefon, ali trenutno u meniju ima Nizozemski, engleski, francuski, njemački talijanski i turski. Jel to treba isključivo sa box-om flashat da se dobije HR meni? Ako ga sad flešam preko neta, da li ću ga kasnije moći flešat s istom verzijom softvera koja ima u sebi HR meni?
Meni ona nokijina stranica za update ne pomaze bas previse jer mi nema moba(3660) u onoj tablici..a code ispod baterije ne nalazi...jel ima kakav drugi nacin za to osim nokijine stranice?..il kakvo rjesenje za nju?
![]()
Moguce je dobiti, malo pogledaj po ovoj temi. Nije ti bitno s kojeg je tržišta fon, samo moras unijeti balkan product code i nakon upgrade-a češ imati hr meni
3660 nemožeš upgrade-at preko nokijine stranice, jedino da najdes novi soft i puknes ga gore preko phoenixa, ili da otiđeš lokalnom unlockeru
jel sa tim phoenixom to jednostavno kao sto se cini s ovim nokijinim updateom?..i jel ima kakva stranica gdje bi se mogao naci taj zadnji software?
Gdje da nađem novi firmware za N95?![]()
http://europe.nokia.com/softwareupdate
ak se ne varam zadnja verzija je 11.0.026
Da, jednostavno napravi backup (na kompu ili memo kartici)
pa nakon updatea softa vratiš backup nazad...
Al, mislim, da ako nisi imao hrvatski jezik na softu koji sad imaš, da ćeš trebat promijeniti product code, pa onda updatateati soft.
malo prošvrljaj po ovoj temi...
Zadnji uredio Ico : 22-06-2007 u 08:19 Razlog: premješteni postovi
Bookmarks