Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 24 od 24

Tema: PDA podforum

Threaded View

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao gog Pregledaj post
    Isto tako ne razumijem što bi mi sad trebali plakati jer je Observer otišao. Meni je samo žao što nije otišao prije jer očito nije u stanju niti komunicirati bez vrijeđanja, a forum služi upravo komunikaciji. Takvi nam ne trebaju i neka se i ne vraćaju.
    Njegova komunikacija na stranu, on je na PDA podforumu napravio mnogo toga i zbog toga je bio vrijedan clan foruma. Ne placem za njim, nego ga dajem kao primjer osobe koja nije ovdje bila zbog oglasnika a svejedno je napravila mnogo korisnih stvari (protuargument na Inovatorovu tvrdnju).

Evo ti puno bolji primjer

= Citat = Izvorno postao gog Pregledaj post
    U svrhu pozitivnog dijaloga molio bih te da me uputiš na neke prijedloge koje si predložio da bi se situacija promijenila, a misliš da nisi naišao na adekvatan odgovor.
    Osim konstantnih zalbi ostalih korisnika, ovo su dva konkretna problema koja je bar jednostavno rjesiti. No nije toliki stvar u tome, nego to da ce se mozda nesto sitno napraviti i onda dalje nestati. Moderatori sa razlogom moraju imati znanje o tematici sto sugerira da moraju sudjelovati i aktivno raditi na tom podforumu.
    Sadasnji moderatori imaju znanja, no nikako ne sudjeluju niti rade ista na "podizanju podforuma". Za jednog sam 100% siguran da je procitao koji su glavni problemi i niti nakon toga nije niti prstom mrdnuo.
    U nekoliko tema je doslo do zalbe korisnika podforuma koji su me u vise navrata predlozili za moderatora, no odbijen sam jer se ne slazem sa forumaskom politikom. Nije mi stalo do tog mjesta nego do organizacije PDA dijela foruma, a administratori-moderatori-tko god su sa time odlucili da im je bitnije da ostane po njihovom (ili da kazem vasem ) nego da podforum ostane na zivotu. Dal je ovo toliko strasno misljenje?

http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=493739&postcount=9

= Citat = Izvorno postao Bimbi
    Moderiranje podforuma Rucna racunala#PDA ce biti razmotreno i u sto kracemu roku zakljucci ce biti prezentirani i vama u ovoj ili nekoj novo otvorenoj temi!
    Proslo je godinu i nesto sitno otkad je Bimbi ovo napisao. Hocemo sada dobiti odgovor?

Edit: da ne bi ispalo da guram sebe na tu poziciju, jer sam od toga odustao jer ne znam dali bi mogao suradivati sa istim ljudima koji su taj podforum sabotirali. Isto tako znam da ne bi bio prihvacen zbog generalnog stava o meni medu upravom.
    Zadnji uredio rospaya : 15-04-2008 u 02:53
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Slične teme

1. iphone podforum?
    By civicar in forum Pravila / Obavijesti / Prijedlozi
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 08-01-2008, 21:51
  2. Podforum Konzole??
    By John Frusciante in forum Pravila / Obavijesti / Prijedlozi
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 16-12-2005, 21:48
  3. Novi podforum???
    By zoro in forum Pravila / Obavijesti / Prijedlozi