Inovator je jako lijepo objasnio poantu i potpisujem svaku njegovu riječ.
Nemam pojma što se dešavalo u zadnje vrijeme jer me nije bilo dosta dugo na forumu pa niti ne znam o čemu pričaš. No ako već želiš voditi dijalog bilo bi dobro da se izraziš tako da te svi razumiju, te da ne spominješ oglasnik ako o njemu ne želiš razgovarati (doduše vjerujem da je ta tema ionako prožvakana već puno puta).
Isto tako ne razumijem što bi mi sad trebali plakati jer je Observer otišao. Meni je samo žao što nije otišao prije jer očito nije u stanju niti komunicirati bez vrijeđanja, a forum služi upravo komunikaciji. Takvi nam ne trebaju i neka se i ne vraćaju.
U svrhu pozitivnog dijalogamolio bih te da me uputiš na neke prijedloge koje si predložio da bi se situacija promijenila, a misliš da nisi naišao na adekvatan odgovor.
Uostalom, vidim i da se pripremaju neke promjene, isto kao što se i vidi da je ovo jedan od posjećenijih siteova u Hrvatskoj.
Živio!![]()

molio bih te da me uputiš na neke prijedloge koje si predložio da bi se situacija promijenila, a misliš da nisi naišao na adekvatan odgovor.
Odgovori uz citat
Bookmarks