= Citat = Izvorno postao Alienware Pregledaj post
Rospaya reci mi koji je cilj ove teme?Izražavanje nezadovoljstva politikom foruma ili ukidanjem oglasnika ?http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=695644&postcount=12 -->preporučam ti da pogledaš post ovog čovjeka.

Misliš da se nekome da na forumu stati od 0-24 i gledati kako se njegov volonterski rad zloupotrebljava u švercanje mobitela ?
volontiram na forumu nekoliko godina. nit sam moderator, nit imam bilo kakav status osim običnog člana. jednak sam svima. nikad mi nije bilo važno u koje svrhe volontiram, nego mi je važno da mi je to volontiranje zanimljivo, da nekom mogu pomoć, i da radim ono što me zabavlja ili ispunjava.

dakle, što se tiče šverca mobitela, i samog oglasnika, mislim da je lijepo pravilo stajalo koliko se smije oglašavat često i mislim da je lijepo funkcioniralo.

Nisam toliko bulaznio po tom dotičnom oglasniku, ali sam si i sam nekad nabavio nešto što mi treba, a ne nešto što bi prešvercao.

Uglavnom, ja sam malo skrenuo sa teme što se tiče oglasnika, ali u svakom slučaju, nije samo PDA podforum umrtvljen otkako oglasnika nema. evo primjerice i motorola forum u kojem visim gotovo danonoćno.

čudno je to kad ti nekog čekaš da dođe sa problemom i da mu pomogneš. inače obični useri čekaju da njima netko pomogne, a sad je obrnuto.

Ni na kraju pameti mi nije da sad kažem kako bi oglasnik trebalo ponovno otvoriti, ali samo kažem da je zatvaranje oglasnika zaduženo za propadanje određenih dijelova foruma.

eto i mog skromnog mišljenja.