Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 24 od 24

Tema: PDA podforum

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points
    Nagrade:
    Arm of Law

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    P1i
    Operater
    t2
    Bodovi
    24.114
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.114, Nivo: 37
    Bodovi: 24.114, Nivo: 37
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rospaya reci mi koji je cilj ove teme?Izražavanje nezadovoljstva politikom foruma ili ukidanjem oglasnika ?http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=695644&postcount=12 -->preporučam ti da pogledaš post ovog čovjeka.
    ali ako drugi funkcioniraju....
    Misliš da se nekome da na forumu stati od 0-24 i gledati kako se njegov volonterski rad zloupotrebljava u švercanje mobitela ?

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Alienware Pregledaj post
    Rospaya reci mi koji je cilj ove teme?Izražavanje nezadovoljstva politikom foruma ili ukidanjem oglasnika ?http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=695644&postcount=12 -->preporučam ti da pogledaš post ovog čovjeka.

Misliš da se nekome da na forumu stati od 0-24 i gledati kako se njegov volonterski rad zloupotrebljava u švercanje mobitela ?
    volontiram na forumu nekoliko godina. nit sam moderator, nit imam bilo kakav status osim običnog člana. jednak sam svima. nikad mi nije bilo važno u koje svrhe volontiram, nego mi je važno da mi je to volontiranje zanimljivo, da nekom mogu pomoć, i da radim ono što me zabavlja ili ispunjava.

dakle, što se tiče šverca mobitela, i samog oglasnika, mislim da je lijepo pravilo stajalo koliko se smije oglašavat često i mislim da je lijepo funkcioniralo.

Nisam toliko bulaznio po tom dotičnom oglasniku, ali sam si i sam nekad nabavio nešto što mi treba, a ne nešto što bi prešvercao.

Uglavnom, ja sam malo skrenuo sa teme što se tiče oglasnika, ali u svakom slučaju, nije samo PDA podforum umrtvljen otkako oglasnika nema. evo primjerice i motorola forum u kojem visim gotovo danonoćno.

čudno je to kad ti nekog čekaš da dođe sa problemom i da mu pomogneš. inače obični useri čekaju da njima netko pomogne, a sad je obrnuto.

Ni na kraju pameti mi nije da sad kažem kako bi oglasnik trebalo ponovno otvoriti, ali samo kažem da je zatvaranje oglasnika zaduženo za propadanje određenih dijelova foruma.

eto i mog skromnog mišljenja.

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GoGs Pregledaj post

Uglavnom, ja sam malo skrenuo sa teme što se tiče oglasnika, ali u svakom slučaju, nije samo PDA podforum umrtvljen otkako oglasnika nema. evo primjerice i motorola forum u kojem visim gotovo danonoćno.

čudno je to kad ti nekog čekaš da dođe sa problemom i da mu pomogneš. inače obični useri čekaju da njima netko pomogne, a sad je obrnuto.
    da, skrenuo si podosta.
    moto podforum nije u padu aktivnosti zbog gašenja oglasnika, već zbog stanja na tržištu, dok su se Moto modeli prodavali kao izbor broj 1 ili 2 na tržištu, forum je cvjetao. Sad Moto modele kupuju tek rijetki, a oni koji ih i imaju, sve što trebaju več postoji na forumu prožvakano milju puta. Stagnacija je neminovna, barem dok se tržište iznova ne promjeni, ali to ne ovisi o mobilu, moderatorima, već o samoj Motoroli. ljudi, iako bi ti htio očito drukčije, ne mogu izmišljati probleme i otvarati teme, a ionako si i sam svjedok kao već iskusniji član da većinu njih možeom uputiti u postojeće teme. Ako ti je pak dosadno, postoje gorući podforumi, SE i Nokia, te se ondje uključi. SE sad ima razvoj i uspon popularnosti kakav je Moto imala tamo prije 4-5 godina, te uz Siemens bila najaktivniji podforum, a neko vrijeme i globalno najaktivniji ovdje. Stvari se mjenjaju, ako se krug ponovno zatvori, bit ćemo za to spremni, te Moto podforum osvježiti, obnoviti i pripremiti za to. Promjene funkcionalnosti ću provesti bez obzira na to, uskoro, čisto radi lakše kategorizacije sadržaja.

Što se PDA podforuma tiče, tamo je situacija drukčija i tamo jest paradoks, jerbo su PDA uređaju u usponu, a podforum u obrnuto proporcionalnom razvoju.

Dio usera koje smo eventualno izgubili je ionako bio ovdje sam i isključivo zbog oglasnika i nisu bili dio aktivne i korisne forum populacije.

SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Inovator Pregledaj post
    Dio usera koje smo eventualno izgubili je ionako bio ovdje sam i isključivo zbog oglasnika i nisu bili dio aktivne i korisne forum populacije.
    Istina, neki su bili samo zbog oglasnika, no ako daju svoj doprinos forumu, zasto to mora biti lose? Dok su drugi otisli samo zbog politike forume, nevezano uz oglasnik.

Molim da se ne vracamo na temu oglasnika jer imam puno za reci na tu temu.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Inovator Pregledaj post
    da, skrenuo si podosta.
    moto podforum nije u padu aktivnosti zbog gašenja oglasnika, već zbog stanja na tržištu, dok su se Moto modeli prodavali kao izbor broj 1 ili 2 na tržištu, forum je cvjetao. Sad Moto modele kupuju tek rijetki, a oni koji ih i imaju, sve što trebaju več postoji na forumu prožvakano milju puta. Stagnacija je neminovna, barem dok se tržište iznova ne promjeni, ali to ne ovisi o mobilu, moderatorima, već o samoj Motoroli. ljudi, iako bi ti htio očito drukčije, ne mogu izmišljati probleme i otvarati teme, a ionako si i sam svjedok kao već iskusniji član da većinu njih možeom uputiti u postojeće teme. Ako ti je pak dosadno, postoje gorući podforumi, SE i Nokia, te se ondje uključi. SE sad ima razvoj i uspon popularnosti kakav je Moto imala tamo prije 4-5 godina, te uz Siemens bila najaktivniji podforum, a neko vrijeme i globalno najaktivniji ovdje. Stvari se mjenjaju, ako se krug ponovno zatvori, bit ćemo za to spremni, te Moto podforum osvježiti, obnoviti i pripremiti za to. Promjene funkcionalnosti ću provesti bez obzira na to, uskoro, čisto radi lakše kategorizacije sadržaja.

Što se PDA podforuma tiče, tamo je situacija drukčija i tamo jest paradoks, jerbo su PDA uređaju u usponu, a podforum u obrnuto proporcionalnom razvoju.

sa boldanim se slažem. svakako. nigdje ja nisam komentirao rad moderatora, te jel oni izvršavaju dobro ili loše svoju dužnost.

dakako, da to mislim, vjerovatno bi tema bila otvorena o tom problemu. No nadalje, ako se malo osvrneš na strane forume kao što su modmymoto, motomodding i ostale, vidio bi koliko novih stvari ima. od otkrivenih seemova, free načina unlocka najnovijih modela, RSA skinuti i full moddani monsteri i da dalje ne nabrajam. Situacija stagnira, kako si i sam rekao sa motorolom. Naravno, najveći utjecaj toga jest sam pad na tržištu i manjak osvježenja u motoroli kao korporaciji. Ali unatoč svemu, mislim da bi ipak motorola usere na forumu privukao svjež sadržaj, novi monsteri, modding koji bi opet zabavio masu ljudi. samim time bi se našli i novi problemi, te nova pitanja. i na kraju, forum bi živnuo, u svakom pogledu.

No dobro, moja vizija. Nebitno, i opet nevezano za temu. U svakom slučaju, meni i svima nama bi trebalo biti u cilju i drago da nam ta dva dijela foruma živnu malo.

SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Alienware Pregledaj post

Ponovno procitaj moj post gore pa si sam odgovori na navedena pitanja. Ovo nije tema o oglasniku niti zelim da postane.

= Citat = Izvorno postao Sljaka Pregledaj post
    A što se tiče PDA foruma uskoro bi trebalo doći do promjena. O detaljima, kad za to dođe vrijeme.
    To se i prije govorilo, no nadam se da ce uskoro doci do tih promjena.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. iphone podforum?
    By civicar in forum Pravila / Obavijesti / Prijedlozi
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 08-01-2008, 21:51
  2. Podforum Konzole??
    By John Frusciante in forum Pravila / Obavijesti / Prijedlozi
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 16-12-2005, 21:48
  3. Novi podforum???