Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 24 od 24

Tema: PDA podforum

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

PDA podforum

Na cijelom forumu pada broj postova, ili bar broj pametnih postova... No mene više brine pad aktivnosti u PDA podforumu.
    Dok na stranim forumima iste tematike aktivnost raste, novi siteovi niču svakim danom i dolaze novi zanimljivi uređaji i operacijski sustavi, ovdje se nađe tek koji post dnevno, uglavnom vezan uz neki trivijalni problem u kojem nekome treba pomoć - tome forum i služi, no smeta mi nešto drugo. Prije godinu dana, možda i manje, podforum je bio pun zanimljivih rasprava i tema... Mnogi članovi sa puno znanju su diskutirali o različitim detaljima uređaja, softvera i dodataka, analizirali budućnost tržišta i svi skupa smo učili i upijali informacije...
    Sve je to stalo. Članovi koji su bili bitan stup tog podforuma su otišli, drugi se odselili na druge forume, a neki, poput mene, izgubili volju pričati sami sebi u bradu. Davali smo ideje, poticali i molili za promjene no ništa se nije dogodilo. Napravili smo najviše što možemo kao pojedinci. Tako je podforum koji je napravio svjetske ekskluzive (predstavljanje HTC-ove serije prije godinu i nešto) praktički umro.
    Moderatora kao da nema... Sticky teme su uglavnom nepotrebne, a neke zanimljive i korisne stvari, kao i najpopularnija tema na podforumu su ostale na nemilosti prosječnosti, samo da se spuste na kraj prve stranice, pa na drugu, pa kasnije da ih se nalazi samo preko searcha.
    Sumnjam da će se ikada vratiti na staro, jer je politika foruma otjerala ljude koji su bili zainteresirani i htjeli su prenijeti znanje i naučiti nešto novo. A sve se to događa dok popularnost PDA i sličnih uređaja intenzivno raste kod nas - problem jednostavno nije u temi kao kod recimo Motorole jer svi znamo u koliko teškom stanju se nalazi.

Unaprijed mi je žao sto sam ovo napisao jer će neki ovo vidjeti kao napad ili moj pokušaj da se borim protiv uprave foruma, no nadam se da će netko vidjeti da problem postoji i u suradnji sa korisnicima podforuma vratiti mu nekadašnju kvalitetu. Krenuti od strukture, pravila i smjernica pa dalje do sticky tema i podizanja sveukupne kvalitete - da jednako uživaju stručnjaci i početnici.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    N6600,SE D750i,N6131
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bez oglasnika nema interesa za ništa na forumu

Hardcore forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    P1i
    Operater
    T-mobile
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da...zbog oglasnika ekipa je svakodnevno bila na forumu i pratilo se i oglasnik a i tematski forum...ovako sad nema vise nikog na dforumu...ko nekakvo groblje jepostao

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    iPhone 3GS
    Operater
    Tmobile, tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zbog oglasnika sam i dolazio ovdje, usput se informirao. Sad se informiram na drugom mjestu i oglašavam.
    Znam da je oglasnik veliki kamen za voditelje foruma, ali ako drugi funkcioniraju....

very old s-mod Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points
    Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    O oglasniku je već rečeno dovoljno i nema potrebe opet o tome raspravljati. A što se tiče PDA foruma uskoro bi trebalo doći do promjena. O detaljima, kad za to dođe vrijeme.
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

kaj gledaš? Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    43
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pod politikom foruma misliš samo na oglasnik ili na još nešto?

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao gog Pregledaj post
    Pod politikom foruma misliš samo na oglasnik ili na još nešto?
    Manjim dijelom na oglasnik.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Veteran10000 Experience Points
    Nagrade:
    Arm of Law

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    P1i
    Operater
    t2
    Bodovi
    24.114
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.114, Nivo: 37
    Bodovi: 24.114, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rospaya reci mi koji je cilj ove teme?Izražavanje nezadovoljstva politikom foruma ili ukidanjem oglasnika ?http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=695644&postcount=12 -->preporučam ti da pogledaš post ovog čovjeka.
    ali ako drugi funkcioniraju....
    Misliš da se nekome da na forumu stati od 0-24 i gledati kako se njegov volonterski rad zloupotrebljava u švercanje mobitela ?

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Alienware Pregledaj post
    Rospaya reci mi koji je cilj ove teme?Izražavanje nezadovoljstva politikom foruma ili ukidanjem oglasnika ?http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=695644&postcount=12 -->preporučam ti da pogledaš post ovog čovjeka.

Misliš da se nekome da na forumu stati od 0-24 i gledati kako se njegov volonterski rad zloupotrebljava u švercanje mobitela ?
    volontiram na forumu nekoliko godina. nit sam moderator, nit imam bilo kakav status osim običnog člana. jednak sam svima. nikad mi nije bilo važno u koje svrhe volontiram, nego mi je važno da mi je to volontiranje zanimljivo, da nekom mogu pomoć, i da radim ono što me zabavlja ili ispunjava.

dakle, što se tiče šverca mobitela, i samog oglasnika, mislim da je lijepo pravilo stajalo koliko se smije oglašavat često i mislim da je lijepo funkcioniralo.

Nisam toliko bulaznio po tom dotičnom oglasniku, ali sam si i sam nekad nabavio nešto što mi treba, a ne nešto što bi prešvercao.

Uglavnom, ja sam malo skrenuo sa teme što se tiče oglasnika, ali u svakom slučaju, nije samo PDA podforum umrtvljen otkako oglasnika nema. evo primjerice i motorola forum u kojem visim gotovo danonoćno.

čudno je to kad ti nekog čekaš da dođe sa problemom i da mu pomogneš. inače obični useri čekaju da njima netko pomogne, a sad je obrnuto.

Ni na kraju pameti mi nije da sad kažem kako bi oglasnik trebalo ponovno otvoriti, ali samo kažem da je zatvaranje oglasnika zaduženo za propadanje određenih dijelova foruma.

eto i mog skromnog mišljenja.

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Alienware Pregledaj post

Ponovno procitaj moj post gore pa si sam odgovori na navedena pitanja. Ovo nije tema o oglasniku niti zelim da postane.

= Citat = Izvorno postao Sljaka Pregledaj post
    A što se tiče PDA foruma uskoro bi trebalo doći do promjena. O detaljima, kad za to dođe vrijeme.
    To se i prije govorilo, no nadam se da ce uskoro doci do tih promjena.
    www.gadgethive.com

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GoGs Pregledaj post

Uglavnom, ja sam malo skrenuo sa teme što se tiče oglasnika, ali u svakom slučaju, nije samo PDA podforum umrtvljen otkako oglasnika nema. evo primjerice i motorola forum u kojem visim gotovo danonoćno.

čudno je to kad ti nekog čekaš da dođe sa problemom i da mu pomogneš. inače obični useri čekaju da njima netko pomogne, a sad je obrnuto.
    da, skrenuo si podosta.
    moto podforum nije u padu aktivnosti zbog gašenja oglasnika, već zbog stanja na tržištu, dok su se Moto modeli prodavali kao izbor broj 1 ili 2 na tržištu, forum je cvjetao. Sad Moto modele kupuju tek rijetki, a oni koji ih i imaju, sve što trebaju več postoji na forumu prožvakano milju puta. Stagnacija je neminovna, barem dok se tržište iznova ne promjeni, ali to ne ovisi o mobilu, moderatorima, već o samoj Motoroli. ljudi, iako bi ti htio očito drukčije, ne mogu izmišljati probleme i otvarati teme, a ionako si i sam svjedok kao već iskusniji član da većinu njih možeom uputiti u postojeće teme. Ako ti je pak dosadno, postoje gorući podforumi, SE i Nokia, te se ondje uključi. SE sad ima razvoj i uspon popularnosti kakav je Moto imala tamo prije 4-5 godina, te uz Siemens bila najaktivniji podforum, a neko vrijeme i globalno najaktivniji ovdje. Stvari se mjenjaju, ako se krug ponovno zatvori, bit ćemo za to spremni, te Moto podforum osvježiti, obnoviti i pripremiti za to. Promjene funkcionalnosti ću provesti bez obzira na to, uskoro, čisto radi lakše kategorizacije sadržaja.

Što se PDA podforuma tiče, tamo je situacija drukčija i tamo jest paradoks, jerbo su PDA uređaju u usponu, a podforum u obrnuto proporcionalnom razvoju.

Dio usera koje smo eventualno izgubili je ionako bio ovdje sam i isključivo zbog oglasnika i nisu bili dio aktivne i korisne forum populacije.

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Inovator Pregledaj post
    Dio usera koje smo eventualno izgubili je ionako bio ovdje sam i isključivo zbog oglasnika i nisu bili dio aktivne i korisne forum populacije.
    Istina, neki su bili samo zbog oglasnika, no ako daju svoj doprinos forumu, zasto to mora biti lose? Dok su drugi otisli samo zbog politike forume, nevezano uz oglasnik.

Molim da se ne vracamo na temu oglasnika jer imam puno za reci na tu temu.
    www.gadgethive.com

kaj gledaš? Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    43
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Inovator je jako lijepo objasnio poantu i potpisujem svaku njegovu riječ.

Nemam pojma što se dešavalo u zadnje vrijeme jer me nije bilo dosta dugo na forumu pa niti ne znam o čemu pričaš. No ako već želiš voditi dijalog bilo bi dobro da se izraziš tako da te svi razumiju, te da ne spominješ oglasnik ako o njemu ne želiš razgovarati (doduše vjerujem da je ta tema ionako prožvakana već puno puta).

Isto tako ne razumijem što bi mi sad trebali plakati jer je Observer otišao. Meni je samo žao što nije otišao prije jer očito nije u stanju niti komunicirati bez vrijeđanja, a forum služi upravo komunikaciji. Takvi nam ne trebaju i neka se i ne vraćaju.

U svrhu pozitivnog dijaloga molio bih te da me uputiš na neke prijedloge koje si predložio da bi se situacija promijenila, a misliš da nisi naišao na adekvatan odgovor.

Uostalom, vidim i da se pripremaju neke promjene, isto kao što se i vidi da je ovo jedan od posjećenijih siteova u Hrvatskoj.

Živio!

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Isto tako ne razumijem što bi mi sad trebali plakati jer je Observer otišao. Meni je samo žao što nije otišao prije jer očito nije u stanju niti komunicirati bez vrijeđanja, a forum služi upravo komunikaciji. Takvi nam ne trebaju i neka se i ne vraćaju.
    Njegova komunikacija na stranu, on je na PDA podforumu napravio mnogo toga i zbog toga je bio vrijedan clan foruma. Ne placem za njim, nego ga dajem kao primjer osobe koja nije ovdje bila zbog oglasnika a svejedno je napravila mnogo korisnih stvari (protuargument na Inovatorovu tvrdnju).

Evo ti puno bolji primjer

U svrhu pozitivnog dijaloga molio bih te da me uputiš na neke prijedloge koje si predložio da bi se situacija promijenila, a misliš da nisi naišao na adekvatan odgovor.
    Osim konstantnih zalbi ostalih korisnika, ovo su dva konkretna problema koja je bar jednostavno rjesiti. No nije toliki stvar u tome, nego to da ce se mozda nesto sitno napraviti i onda dalje nestati. Moderatori sa razlogom moraju imati znanje o tematici sto sugerira da moraju sudjelovati i aktivno raditi na tom podforumu.
    Sadasnji moderatori imaju znanja, no nikako ne sudjeluju niti rade ista na "podizanju podforuma". Za jednog sam 100% siguran da je procitao koji su glavni problemi i niti nakon toga nije niti prstom mrdnuo.
    U nekoliko tema je doslo do zalbe korisnika podforuma koji su me u vise navrata predlozili za moderatora, no odbijen sam jer se ne slazem sa forumaskom politikom. Nije mi stalo do tog mjesta nego do organizacije PDA dijela foruma, a administratori-moderatori-tko god su sa time odlucili da im je bitnije da ostane po njihovom (ili da kazem vasem ) nego da podforum ostane na zivotu. Dal je ovo toliko strasno misljenje?

http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=493739&postcount=9

= Citat = Izvorno postao Bimbi
    Moderiranje podforuma Rucna racunala#PDA ce biti razmotreno i u sto kracemu roku zakljucci ce biti prezentirani i vama u ovoj ili nekoj novo otvorenoj temi!
    Proslo je godinu i nesto sitno otkad je Bimbi ovo napisao. Hocemo sada dobiti odgovor?

Edit: da ne bi ispalo da guram sebe na tu poziciju, jer sam od toga odustao jer ne znam dali bi mogao suradivati sa istim ljudima koji su taj podforum sabotirali. Isto tako znam da ne bi bio prihvacen zbog generalnog stava o meni medu upravom.
    Zadnji uredio rospaya : 15-04-2008 u 02:53
    www.gadgethive.com

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da, skrenuo si podosta.
    moto podforum nije u padu aktivnosti zbog gašenja oglasnika, već zbog stanja na tržištu, dok su se Moto modeli prodavali kao izbor broj 1 ili 2 na tržištu, forum je cvjetao. Sad Moto modele kupuju tek rijetki, a oni koji ih i imaju, sve što trebaju več postoji na forumu prožvakano milju puta. Stagnacija je neminovna, barem dok se tržište iznova ne promjeni, ali to ne ovisi o mobilu, moderatorima, već o samoj Motoroli. ljudi, iako bi ti htio očito drukčije, ne mogu izmišljati probleme i otvarati teme, a ionako si i sam svjedok kao već iskusniji član da većinu njih možeom uputiti u postojeće teme. Ako ti je pak dosadno, postoje gorući podforumi, SE i Nokia, te se ondje uključi. SE sad ima razvoj i uspon popularnosti kakav je Moto imala tamo prije 4-5 godina, te uz Siemens bila najaktivniji podforum, a neko vrijeme i globalno najaktivniji ovdje. Stvari se mjenjaju, ako se krug ponovno zatvori, bit ćemo za to spremni, te Moto podforum osvježiti, obnoviti i pripremiti za to. Promjene funkcionalnosti ću provesti bez obzira na to, uskoro, čisto radi lakše kategorizacije sadržaja.

Što se PDA podforuma tiče, tamo je situacija drukčija i tamo jest paradoks, jerbo su PDA uređaju u usponu, a podforum u obrnuto proporcionalnom razvoju.

sa boldanim se slažem. svakako. nigdje ja nisam komentirao rad moderatora, te jel oni izvršavaju dobro ili loše svoju dužnost.

dakako, da to mislim, vjerovatno bi tema bila otvorena o tom problemu. No nadalje, ako se malo osvrneš na strane forume kao što su modmymoto, motomodding i ostale, vidio bi koliko novih stvari ima. od otkrivenih seemova, free načina unlocka najnovijih modela, RSA skinuti i full moddani monsteri i da dalje ne nabrajam. Situacija stagnira, kako si i sam rekao sa motorolom. Naravno, najveći utjecaj toga jest sam pad na tržištu i manjak osvježenja u motoroli kao korporaciji. Ali unatoč svemu, mislim da bi ipak motorola usere na forumu privukao svjež sadržaj, novi monsteri, modding koji bi opet zabavio masu ljudi. samim time bi se našli i novi problemi, te nova pitanja. i na kraju, forum bi živnuo, u svakom pogledu.

No dobro, moja vizija. Nebitno, i opet nevezano za temu. U svakom slučaju, meni i svima nama bi trebalo biti u cilju i drago da nam ta dva dijela foruma živnu malo.

kaj gledaš? Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    43
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rospaya Pregledaj post
    Njegova komunikacija na stranu, on je na PDA podforumu napravio mnogo toga i zbog toga je bio vrijedan clan foruma. Ne placem za njim, nego ga dajem kao primjer osobe koja nije ovdje bila zbog oglasnika a svejedno je napravila mnogo korisnih stvari (protuargument na Inovatorovu tvrdnju).

Evo ti puno bolji primjer
    To mi ništa ne znači. Ne znam zašto je Mile legenda otišao. Za Observera sam odmah vidio jer ima ban.

Ne znam niti što je Observer napravio, ali što god da je napravio tu mu nije mjesto.

Osim konstantnih zalbi ostalih korisnika, ovo su dva konkretna problema koja je bar jednostavno rjesiti. No nije toliki stvar u tome, nego to da ce se mozda nesto sitno napraviti i onda dalje nestati. Moderatori sa razlogom moraju imati znanje o tematici sto sugerira da moraju sudjelovati i aktivno raditi na tom podforumu.
    Pa zapravo nemoraju, nitko ništa ovdje ne mora. Da bi podigao forum ne moraš biti moderator. Uostalom, zašto onda ne otvoriš thread da nekoga predlažeš za moda?

Ovako ispada da samo kukaš i ukazuješ na neke "probleme", a ne nudiš riješenje problema niti konstruktivne prijedloge.

Sadasnji moderatori imaju znanja, no nikako ne sudjeluju niti rade ista na "podizanju podforuma". Za jednog sam 100% siguran da je procitao koji su glavni problemi i niti nakon toga nije niti prstom mrdnuo.
    U nekoliko tema je doslo do zalbe korisnika podforuma koji su me u vise navrata predlozili za moderatora, no odbijen sam jer se ne slazem sa forumaskom politikom.
    Ne znam zašto si točno odbijen, ali pretpostavljam da ne dijeliš istu viziju foruma kao i admini, supermodovi i modovi.

Nije mi stalo do tog mjesta nego do organizacije PDA dijela foruma, a administratori-moderatori-tko god su sa time odlucili da im je bitnije da ostane po njihovom (ili da kazem vasem ) nego da podforum ostane na zivotu. Dal je ovo toliko strasno misljenje?
    Nije strašno mišljenje, dapače. Ali u istom tom threadu je i wb naveo neke likove. Ne znam kako ostali dišu po tom pitanju, no mene frustrira što sam okružen primitivcima iste sekunde kada izađem na ulicu. Nekoga koga ne poznaš ne nazivaš seljačinom. To je kućni odgoj, tko ga nema, može i dalje piti pivu u parku, a ne terorizirati normalne ljude na forumu.

Proslo je godinu i nesto sitno otkad je Bimbi ovo napisao. Hocemo sada dobiti odgovor?
    Zappan ti je dao odgovor u zadnjem postu.

Edit: da ne bi ispalo da guram sebe na tu poziciju, jer sam od toga odustao jer ne znam dali bi mogao suradivati sa istim ljudima koji su taj podforum sabotirali. Isto tako znam da ne bi bio prihvacen zbog generalnog stava o meni medu upravom.
    Sabotirali?!?!? Tko je i kako sabotirao? Osim ukoliko to što tebe i Observera nismo željeli za moderatore smatraš sabotiranjem...

p.s.
    Sada vidim da u mod forumu već par dana raspravlja o novom modu foruma o kojem raspravljamo, tako da zapravo nemam ništa više za dodati na ovu temu.

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sada vidim da u mod forumu već par dana raspravlja o novom modu foruma o kojem raspravljamo, tako da zapravo nemam ništa više za dodati na ovu temu.
    Da ne odgovaram na cijeli post: ovo je sve sto smo htjeli i pokusavali to objasniti vec davno. Ako je uprava vidjela da se nesto mora mjenjati ocito je da je nesto smrdilo... sabotaza je u tome sto se neizbjezno ignoriralo preko godinu dana, nevezano uz mene ili observera.

Now we play the waiting game, iako mislim da znam tko ce biti novi mod(ovi)
    www.gadgethive.com

kaj gledaš? Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    43
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Good things come to those who wait

Forum Admin Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da ne odgovaram na cijeli post: ovo je sve sto smo htjeli i pokusavali to objasniti vec davno. Ako je uprava vidjela da se nesto mora mjenjati ocito je da je nesto smrdilo... sabotaza je u tome sto se neizbjezno ignoriralo preko godinu dana, nevezano uz mene ili observera.

Now we play the waiting game, iako mislim da znam tko ce biti novi mod(ovi)
    mjenjamo mi i tamo gdje ne smrdi. nije se uopće ignoriralo, bio je problem u adekvatnim "kandidatima"

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    MDA Compact IV
    Operater
    T-mobile HR
    Godina
    52
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...Now we play the waiting game, iako mislim da znam tko ce biti novi mod(ovi)
    Dragi Rospaya,

preporučio bih ti da ne igraš waiting game i slične igrice. Nemoj čekati - uključi se!
    Ukoliko želiš kao aktivni član doprinijeti forumu tu sam. A to sam
    već i zadnji put naglasio. Otvoren sam za sugestije, prijedloge,
    sudjelovanje. Moj pretinac privatnih poruka nije od tebe nikad,
    ponavljam NIKAD, dobio ni jednu poruku u kojoj nudiš konstruktivnu
    suradnju. Iznosiš samo negativne kritike, bez konstruktivnih sugestija i
    ponudom svoje pomoći.

Vidim da si pametan momak, kužiš se u tematiku, pda uređaji su ti zanimacija.
    Ali zašto me onda ne kontaktiraš osobno i predložiš nešto što bi po tebi
    bilo dobro napraviti na podforumu?
    Ne želiš surađivati, ali zato po ovom dijelu foruma već drugi put otvaraš
    temu sličnog sadržaja.

Prijedloga je i do sad bilo, a nadam se da će ih biti i nadalje.
    Ponavljam još jednom i za sve ostale. Otvoren sam za suradnju. Štoviše,
    pozivam ljude da se uključe i sudjeluju u kreiranju što svrsishodnijeg zajedničkog mjesta za pda uređaje.

Dakle, pozivam i tebe da se uključiš i kontaktiraš me Rospaya.
    U protivnom me ne možeš uvjeriti da su ti namjere poštene.
    MDA Compact IV

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Te teme si procitao i nase probleme si mogao vidjeti. Ja nisam moderator, nego si ti. Ako se radi na promjeni toga ocito si nesto krivo napravio.
    www.gadgethive.com

Forum Admin Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uloga moderatora NIJE animiranje foruma i forumaša, već je to na cjelokupnoj forumskoj zajednici... isto tako mod može napraviti poteze koji bi osvježili, pokrenuli stvari u nekom podforumu, a opet ne mora. njegova je zadaća sasvim drukčija, ona primarna, a to je valjda svima jasno, pa čak i sama "titula" to govori.

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uloga moderatora NIJE animiranje foruma i forumaša, već je to na cjelokupnoj forumskoj zajednici... isto tako mod može napraviti poteze koji bi osvježili, pokrenuli stvari u nekom podforumu, a opet ne mora. njegova je zadaća sasvim drukčija, ona primarna, a to je valjda svima jasno, pa čak i sama "titula" to govori.
    Zasto je onda uz dva moderatora imenovan treci, s obzirom na cinjenicu da u podforumu pada broj postova, a ne raste?
    www.gadgethive.com

very old s-mod Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points
    Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vidjet ćeš zašto, promjene nisu završene. Strpljenja molim, ne radimo na normu.
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. iphone podforum?
    By civicar in forum Pravila / Obavijesti / Prijedlozi
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 08-01-2008, 21:51
  2. Podforum Konzole??
    By John Frusciante in forum Pravila / Obavijesti / Prijedlozi
    Odgovora: 5