E ovako, kreten sam updetao mob preko seusa i sad mi je cid 53.... JEL POSTOJI IKAKA SANSA DA GA VRATIM NA CID52 ???? Ako ne, kad ce bit moguce to???.... Bio sam ga nes sjebao i preko seusa ga updatea da popravim i eo mi k.... sad......
![]()
E ovako, kreten sam updetao mob preko seusa i sad mi je cid 53.... JEL POSTOJI IKAKA SANSA DA GA VRATIM NA CID52 ???? Ako ne, kad ce bit moguce to???.... Bio sam ga nes sjebao i preko seusa ga updatea da popravim i eo mi k.... sad......
![]()
Koliko znam, ne postoji apsloutno nikakva sansa.
Nikad se nije moglo a vjerojatno se nikad nece ni moci spustati CID.
Ovo je vec pitano nebrojeno puta, i uvijek je isti odgovor.
BTW bez obzira na sve, drugi put ipak pripazi na naslov, inace tema ide u smece.
može se kako ne... promjeni flash čip i samo napravi flashanje empty boarda, sa kojim god CIDom želiš
@Inovator
sto bi znacilo......?
kaj treba nesto po mobitelu kopat i mijenjat hardware?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
značilo bi da nema šunse, guzda
Eh da se bar to mpže napraviti di bi nam kraja bilo![]()
moze se ja mislim servisnom opremom...mada nisam ni u to bas siguran!
###1410989180026
ajde da vam i objasnim: softverski se NE MOŽE.
ali, promjeni se flash, i onda se fino flasha sa bilo kojim CIDom (da, mora se kopati po mobitelu). ta metoda se primjenjivala jedno vrijeme dok nije probijen CID 51/52. znači nije to nešto što će raditi svatko doma, ali eto, čisto da se zna da se može
Da, ali ta metoda sa promjenom flasha uopće nije vrijedna spomena, koliko je komplicirana i skupa za običnog korisnika/klijenta.
Pogotovo nije zanimljiva Neu koji se nada nekako software-ski spustiti CID.
Respect ;P
Bookmarks