eto mi dileme..nisam mislio da cu uopce kupovat nesto takvo al eto..procitao sam po forumu o jednom i drugom,al po vama sto je bolje uzeti??
eto mi dileme..nisam mislio da cu uopce kupovat nesto takvo al eto..procitao sam po forumu o jednom i drugom,al po vama sto je bolje uzeti??
Više manje to su dosta slični uređaji. Ja da uzimam odlučio bih se za P1 nekako mi je kao ljepši, ali to je stvar osobne procijene. P1 više djaluje kao poslovnjak dok je W960i spada u walkmen seriju SE.
Stime da W960i uz svojih 8192 MB prostora je neproširivih memorijskih mogućnosti dok P1 ima manje svoje memorije ali proširive mem. karticama. P1 posjeduje QWERTY (QWERTZ) tipkovnicu i uz njegati dolaz bluetooth GPS modul dok uz W960i mislim da ne. I baterija je na P1 većeg kapaciteta 1120 mAh dok je kod W960i 900 mAh.
razlike se svode ipak na to sta ti je ustvari potrebno?!glazbeni mobitel ili ozbiljan poslovni mobitel?
oba su dobra..jedina dilema mi je qwertz tipkovnica(p1) ili klasicna (w960).. jer dosta pisem sms.. ostalo su sitnice..jel i kod w960 se dobije gps modul??
da li ta dva mobitela imaju isti procesor i kolko memorije(RAM) imaju? gledao sam na youtubeu neki dan video o P1i i žena kaže da nema 3G, jel to istina ?
oba imaju isto RAM-a i oba imaju 3G.
evo moj prvi post... ja sam novi pa mi oprostite ako sta zeznem na početku sa postovima...
evo ja imam doma jedan p1 i ne bih ti ga nikad preporučio jer je to bas poslovan mobitel i treba ti dugo da se privikneš na njega...
Dobro došao na forum...
... a sad što se tiče preporuke, kako kaže novi nam član da P1 ne, razlog poslovan mobitel. I nije previše za očekivati da će se 15-godišnjak odušavit sa P1. Stoga procijeni sam, ako si teen-ager onda vjerojatno naginješ na W960, a ako si stariji ili ??? onda P1. (Kao šti bih se i sam odlučio... već u prijašnjem postu napisah).
Ja bi radje uzeo W960 jer je vise za zabavu,a P1 je cisti poslovnjak...i W960 je ipak dosta noviji model od P1 sto mu je isto plus...![]()
Bookmarks