Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 50 od 50
    Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.220
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.220, Nivo: 36
    Ukupna aktivnost: 99,2%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prije bi uzeo TC od Tytn-II zbog dimenzija i dizajna. Imao sam godinu dana Tytn I i hardversku tipkpvnicu sam jako rijetko koristio tako da to nije nešto što mi treba a TC je puno kompaktniji i dizajn mi se više sviđa.
    PREDATOR

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Bodovi: 19.415, Nivo: 33
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2Red Dwarf: 614c je best buy, gledano s financijske strane, tajna jeftinoce 614c je u tome sto je HP pozicionirao doticni uredjaj prema poslovni odnosno korporativnim korisnicima, sto se vidi iz supporta. Sto to znaci, oni ciljaju na korporacije koje bi uzimale na stotine komada tih uredjaja te radila korporativni standard, kao sto ga ima na notebook sceni.

HTC Touch Cruise je s druge strane poslovni uredjaj ali individualac, odnosno cilja prema takvoj skupini korisnika, ne treba mu korporativni standard, niti velike mase.

Tako je napravljen, tako i izgleda. Naravno da se financijski vise isplati uzeti 614c, to je nedvojbeno, cak se i po preformansama ne dobiva niti ne gubi previse u odnosu na HTC.

SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    37
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Slazem se sa beetlemanom, 614c je definitivno best buy, no Touch sucelje i ergonomija Touch Cruisea je nadmocna nad bilo cime danas osim ostatku Touch serije.

Osobno, na TyTN-u jedinici sam cesto koristio tipkovnicu i bila mi je jako prakticna, cak i za radnje koje bi bile jednostavnije obaviti sa stylusom.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao beetleman Pregledaj post
    2Red Dwarf: 614c je best buy, gledano s financijske strane, tajna jeftinoce 614c je u tome sto je HP pozicionirao doticni uredjaj prema poslovni odnosno korporativnim korisnicima, sto se vidi iz supporta. Sto to znaci, oni ciljaju na korporacije koje bi uzimale na stotine komada tih uredjaja te radila korporativni standard, kao sto ga ima na notebook sceni.

HTC Touch Cruise je s druge strane poslovni uredjaj ali individualac, odnosno cilja prema takvoj skupini korisnika, ne treba mu korporativni standard, niti velike mase.

Tako je napravljen, tako i izgleda. Naravno da se financijski vise isplati uzeti 614c, to je nedvojbeno, cak se i po preformansama ne dobiva niti ne gubi previse u odnosu na HTC.

1. nije mi jasno kakve veze ima pozicioniranje prema korporativnim korisnicima s maloprodajnom cijenom? pogledaj cijene u ostalim europskim drzavama. razlika izmedu tc-a i 614 je oko 20 eur. jedino je u hr cijena formirana za takve individualce!

2. performanse 614 su bolje od tc-a. potrazi spb benchmarke. o nedostatku drivera za nove htc-ove uredaje vec je bilo pisano.

3.sto se tice komentara da su sucelje i ergonomija nadmocni nad svim ostalim uredajima, moram reci da mi jednostavno nije jasno na sto se to odnosi.

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    37
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao N.F. Pregledaj post
    3.sto se tice komentara da su sucelje i ergonomija nadmocni nad svim ostalim uredajima, moram reci da mi jednostavno nije jasno na sto se to odnosi.
    Paralelno koristi oba uredaja i biti ce ti totalno jasno. TouchFLO je napravljen odlicno i tesko mi je koristiti PDA bez njega, isto kao i sve tipke i onaj mehanicki krug.

HP ima solidnu tipkovnicu, no nelogicno slozene tipke i iritantan kotacic koji nije dovoljno koristan. Usto, velik je i ne lezi dobro u ruci.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    P1i
    Operater
    T-mobile
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e al nedao bog da ti nesto ode...pa ce ti dobro prisjesti ta razlika u cijeni...pogotovo ako nemas nikoga tamo u njemackoj/americi/anywhere gdje je servis...ako uopce ima garanciju...ugl ja sam za svog hp-a posteno iskesao iako se za 500$mogao nabaviti(ili 600 neznam)...ali makar znam da ako prodam sad ovog tytn-a da cu si lijepo bez problema moci kupiti produljenje garancije na 3 god...

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rospaya Pregledaj post
    Slazem se sa beetlemanom, 614c je definitivno best buy, no Touch sucelje i ergonomija Touch Cruisea je nadmocna nad bilo cime danas osim ostatku Touch serije.

Koliko sam shvatio ne usporedujes samo ta dva uredaja nego tvrdis da je tc nadmocan nad bilo cime danas. probao sam koristiti touchflo i nije nista posebno. ne vidim neku korist od toga. puno je mi korisnija hardverska tipkovnica. touchflo ti nece pomoci da natipkas sms jednom rukom, a po cemu bi bio nadmocan stvarno ne znam (osim sto je fancy).

red dwarf - htc ima jednogodisnju garanciju u hr tako da s tim nema problema
    Zadnji uredio ce3hel : 05-05-2008 u 22:35

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    37
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koliko sam shvatio ne usporedujes samo ta dva uredaja nego tvrdis da je tc nadmocan nad bilo cime danas. probao sam koristiti touchflo i nije nista posebno. ne vidim neku korist od toga. puno je mi korisnija hardverska tipkovnica. touchflo ti nece pomoci da natipkas sms jednom rukom, a po cemu bi bio nadmocan stvarno ne znam (osim sto je fancy).
    Sto se tice pisanja na PDA, hardverska tipkovnica je daleko najbolje rjesenje. No da li cesce na uredaju pises ili koristi touchscreen? Ako moram birati izmedu tipkovnice i TouchFLO ekrana definitivno biram ekran.

Touch Cruise je IMHO najbolji PDA mobitel dostupan kod nas. I-mateovi modeli mu dolaze blizu, 614c nije za baciti, no ako se pita za moj dojam i koji bi radije koristio svaki dan - Touch Cruise je definitivan odgovor.

Koristio sam svaki PDA koji je izasao kod nas jos od MDA Compacta i proveo pristojno vrijeme sa svakim od njih. Touch Cruise nije najbolji ako se tako gleda, no medu danasnjom konkurencijom - je.
    www.gadgethive.com

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.220
    Nivo
    36
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imam TC tjedan dana i pisanje s jednom rukom sam toliko izvjezbao da mi hardverska tipkovnica uopce ne fali. Da postoji mislim da je uopce ne bi izvlacio jer mi je ovaj nacin pisanja bolji i jednostavniji. Na Tytn-u sam imao hardversku tipkovnicu ali touch flo mi je puno bolje rjesenje.
    PREDATOR

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moram priznati da je touchflo jedina stvar koju tc ima, a koju ostali uredaji nemaju, i da je jedino po tome bolji.

mozete li mi objasniti hardverske elemente touchflo-a i softverske elemente? po cemu je tc bolji od tytnaII? da li tytnII podrzava softverski touchflo makar nema hardverski tf? da li je moguce da sam ja imao instalirane elemente softverskog touch floa na tytnu1 i da se moze staviti na ostale ppc? sto mi tocno tf omogucava a sto ostali ne mogu? kotistenje ekrana osjetljivog na dodir? tipkanje prstima po ekranu?

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    P1i
    Operater
    T-mobile
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @N.F. ma znam da HTC ima garanciju kao i svatko drugi god dana...ali koliko sam ja skuzio iz "mobisova" primjera uredjaje kupljene vani nemozes u mobisa popraviti iako imaju garanciju nokijinu...ako je takav slucaj i sa HTC-om onda neznam bas kolika je isplativost kupnje u inozemstvu ako tamo nemas nikoga...naravmno ako ga kupis u sloveniji i dobijes jos povrat poreza to je onda super

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    37
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moram priznati da je touchflo jedina stvar koju tc ima, a koju ostali uredaji nemaju, i da je jedino po tome bolji.

mozete li mi objasniti hardverske elemente touchflo-a i softverske elemente? po cemu je tc bolji od tytnaII? da li tytnII podrzava softverski touchflo makar nema hardverski tf? da li je moguce da sam ja imao instalirane elemente softverskog touch floa na tytnu1 i da se moze staviti na ostale ppc? sto mi tocno tf omogucava a sto ostali ne mogu? kotistenje ekrana osjetljivog na dodir? tipkanje prstima po ekranu?
    Evo ti iz Mobila broj 92, recenzije Toucha:

Radi se aplikaciji koja se integrira u shell samog OS-a i svodi se na dva osnovna elementa: Today plugin i HTC Cube. Today plugin nalazi se na početnom ekranu i u tri taba nudi digitalni sat sa indikatorima propuštenih poziva, poruka i e-mailova, vremensku prognozu koja se ažurira preko interneta (četverodnevna prognoza dostupna je za Zagreb, Rijeku i Split, a od susjednih država Ljubljanu, Sarajevo i Beograd koji je svrstan pod Rusiju), a treći tab služi kao launcher za 9 aplikacija po vašem odabiru. HTC Cube je izbornik koji se pokreće pokretom palcem od donjeg prema gornjem dijelu ekrana i dijeli se u tri dijela: launcher sa velikim ikonama u kojem možete pokrenuti E-mail, SMS ili neku drugu od dostupnih 6 programa, izbornik sa devet ikona koje predstavljaju vaše kontakte (ikone su zapravo slike koje dodjeljujete kontaktima), a treći je multimedijski odjel u kojem se pokreće HTC-ova aplikacija za glazbu (Audio Manager koji nas podsjeća na sustav upravljanja Creativeovima i Appleovim playerima), slike i za video. Valja napomenuti da cijeli Cube i Today plugin imaju velike ikone tako da ne možete promašiti onu koju želite. Ovisno o vašim potrebama, sastavne aplikacije TouchFLO-a možete u potpunosti ukloniti ili ako ste hakerski raspoloženi izmijeniti do granice prepoznatljivosti.
    Iako je dobar dio OS-a prilagođen svejedno nam nedostaje dublja integracija TouchFLO-a, tako da smo instalirali dodatnu aplikaciju za tipkovnicu pomoću koje sada možete tipkati i palcem, slično kao kod Appleovog iPhonea koji je sigurno odgovoran za ovakvu intervenciju u PDA svijetu. Kontakti, Internet Explorer i još neki programi imaju mogućnosti navigacije sa prstima tako da zapravo „potežete“ sadržaj koji se poput podloge sam kreće dok ga ne zaustavite. Na sličan način, sa gesturesima, se upravlja i sa Cubeom koji ima zgodne efekte rotacije. TouchFLO-ov utjecaj zamjetan je i u drugim HTC-ovim aplikacijama poput Comm Managera i kamere.
    Zaslon je obložen zaštitnim slojem plastike zbog čega će Touch zasigurno preživjeti više oštećenja i padova nego njegovi prethodnici. Upravo zbog te plastike potrebno je, prilikom korištenja minijaturnog stylusa, malo jače pritisnuti ekran. Najvažnija inovacija kod Toucha istovremeno je dobra i loša stvar; zbog prilagođenih drivera ekrana i forsiranja korištanja uređaja sa prstima izmjenjen je sistem osjetljivosti ekrana na dodir tako da je više prilagođen na površinu jagodice prsta nego na malu glavu stylusa.
    www.gadgethive.com

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zanm rospaya sto je to tflo

samo sam zelio naglasiti da se cube i ostali tflo soft moze koristiti i na ostalim uredajima koji nemaju tflo hardware (probao sam ga na tytnu), a postoji i ne htc soft koji je prilagoden radu prstima npr pocket cm, spb shell, pointui .....

isto tako tflo nece pomoci pisanju sms-a (jedino je bitna velicina jagodice i velicina tipke na ekranu) a i velika tipkovnica prekriva dosta velik dio ekrana, pa se gubi dosta radnog prostora (posebno smeta kod surfanja)

moje misljenje o tc-u je istovjetno onom s kraja ovog reviewa
    http://www.youtube.com/watch?v=ltB83n47N1k

inace danas je predstavljen tflo 3d i novi htc uredaji. ocekuju u lipnju-srpnju za europsko trziste

http://www.youtube.com/user/HTC

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    37
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zanm rospaya sto je to tflo

samo sam zelio naglasiti da se cube i ostali tflo soft moze koristiti i na ostalim uredajima koji nemaju tflo hardware (probao sam ga na tytnu), a postoji i ne htc soft koji je prilagoden radu prstima npr pocket cm, spb shell, pointui .....

isto tako tflo nece pomoci pisanju sms-a (jedino je bitna velicina jagodice i velicina tipke na ekranu) a i velika tipkovnica prekriva dosta velik dio ekrana, pa se gubi dosta radnog prostora (posebno smeta kod surfanja)
    Procitaj ponovno moj post, u drugom dijelu se naglasava da se radi o drukcijem hardveru i da istu funkcionalnost neces imati na nekom uredaju koji nije iz Touch serije.
    www.gadgethive.com

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da naravno da je drugaciji hardver

mozes li mi poimenice pojasniti koju to funkcionalnost?
    sto to tocno moze tc bolje, brze napraviti od konkurenata?

npr koliko ti treba da izvrsis najjednostavnije biranje kontakta i da li je zbog tfloa to brze nego na 614, p750 koristeci njihovu hard tipkovnicu?

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.220
    Nivo
    36
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da naravno da je drugaciji hardver

mozes li mi poimenice pojasniti koju to funkcionalnost?
    sto to tocno moze tc bolje, brze napraviti od konkurenata?

npr koliko ti treba da izvrsis najjednostavnije biranje kontakta i da li je zbog tfloa to brze nego na 614, p750 koristeci njihovu hard tipkovnicu?
    Npr. mogu se puno brže tipkati poruke. Na tytn-u sam trebao za napisati poruku izvlaćiti olovčicu ili hardversku tipkovnicu i pisat se trebalo sa dvije ruke. Ovdje je to neusporedivo brže, tipkam sa palcem kao na hard tipkovnici i mobitel držim u jednoj ruci. Taj način traži malo privikavanja ali nakom pet dana korištanja sada to radim jako brzo, bez greške.
    Osim toga puno je lakše pregledavanje imenika, slika, upravljanje comm managerom itd.
    PREDATOR

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mislim da je ipak lakse koristiti hard tipkovnicu na 614 i p750 za sms nego pipkati i mastiti rukama ekran.

sto se tice imenika ti na tc-u trebas prvo pokrenuti imenik onda scrolati, a na 614 samo pritisnes dvije-tri tipke iz today-a i dodjes do trazenog kontakta puno brze i efikasnije. za slike imam joystick. comm manager ima ogromne tipke-tflo tamo ne moze iskoristiti svoju povecanu osjetljivost.

koristeci program tipa ae button svaku tipku mozes programirati kako zelis i npr direktno pokretati programe. posto ima mnostvo tipaka mogucnosti su ti vece.

sve ovo sto si naveo da ti mozes brze na tc-u jos brze mozes na 614 i p750 i bilo kojem ppcu s hard tipkovnicom

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.220
    Nivo
    36
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mislim da je ipak lakse koristiti hard tipkovnicu na 614 i p750 za sms nego pipkati i mastiti rukama ekran.

sto se tice imenika ti na tc-u trebas prvo pokrenuti imenik onda scrolati, a na 614 samo pritisnes dvije-tri tipke iz today-a i dodjes do trazenog kontakta puno brze i efikasnije. za slike imam joystick. comm manager ima ogromne tipke-tflo tamo ne moze iskoristiti svoju povecanu osjetljivost.

koristeci program tipa ae button svaku tipku mozes programirati kako zelis i npr direktno pokretati programe. posto ima mnostvo tipaka mogucnosti su ti vece.

sve ovo sto si naveo da ti mozes brze na tc-u jos brze mozes na 614 i p750 i bilo kojem ppcu s hard tipkovnicom

Ne bi se složio s tobom, meni ovako sve ide puno brže, za doći do kontakta kojeg želim u imeniku dovoljno mi je dva pritiska, na drugim mobitelima imam hardversku tipkovnicu i brzina tipkanja nije ništa brža nego na TC. Na TC isto možeš svaku tipku programirati kako želiš i direktno ulaziš u program.
    PREDATOR

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ti tvrdis da je lakse tipkati po ekranu (manje tipke, nema povratne informacije kada je tipka ulovila, smanjenje radne povrsine) nego po hard tipkovnici!?! to je smijesno. kao da tvrdim da lakse hodam po rukama nego po nogama.

onda navodis da svaku tipku mozes programirati kako zelis. naravno da mozes, poanta je u tome da na 614 i p750 imas oko 14 tipki vise.

do kontakta ti trebaju dva pritiska?? jednim ulazis u contacts a drugi je pretpostavljam manijakalno okretanje kotacica oko 10 s da bi dosao do npr 126. kontakta. ili drzis tipku dolje opet poprilicno dugo. da to je puno jednostavnije....

procesor je bitno sporiji, video katastrofa, nema drivera ......

secer na kraju je visoka cijena. i to samo za nase trziste.

toliko od mene.

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    P1i
    Operater
    T-mobile
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ajmo ovako...

na hard tipkovnici je uvijek brze tipkanje...s dvije ruke da si neznam kakav invalid tipkao bi brze nego s jednom nakon tjedan dana koristenja mobitela...dok sam imao mda vario poruke su sljakale ko lude...tipka iznad ekrana, enter i u roku od milisekunde poruka gotova...a u ostalom cure vole kad usred birca dodjes pa izvuces tipkovnicu...hahahahaha....

e sad neznam kako je tipkavti po TC-u po ekranu jer ga nemam ali zato vam mogugarantirati da 614 lezi izvanredno u ruci i da bez ikakvog problema moze se tipkati poruke...onaj smartwheel zahtijeva malo prilagodbe, naravno da je upotrebljiv kad ti se neda izvlaciti stylus...a sto se tice kontakata...ti samo pretiskas brojeve koje zelis...znaci ako hocu pozvati kontakt Mama ja iz standyba stisnem 62 i zovi...za beetlemana mi je233 i odmah ga nadjeuimeniku i opet zovi...i to je to...ugl poanta cijele price je ta da je sve ovo natezanje relativno...da se naviknes na n93 bila bi ti najbolji i najbrzi mob(imao pa znam)

svaki mobitel je dobar onoliko koliko ga njegov vlasnik zna (is)koristiti

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.220
    Nivo
    36
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ti tvrdis da je lakse tipkati po ekranu (manje tipke, nema povratne informacije kada je tipka ulovila, smanjenje radne povrsine) nego po hard tipkovnici!?! to je smijesno. kao da tvrdim da lakse hodam po rukama nego po nogama.

onda navodis da svaku tipku mozes programirati kako zelis. naravno da mozes, poanta je u tome da na 614 i p750 imas oko 14 tipki vise.

do kontakta ti trebaju dva pritiska?? jednim ulazis u contacts a drugi je pretpostavljam manijakalno okretanje kotacica oko 10 s da bi dosao do npr 126. kontakta. ili drzis tipku dolje opet poprilicno dugo. da to je puno jednostavnije....

procesor je bitno sporiji, video katastrofa, nema drivera ......

secer na kraju je visoka cijena. i to samo za nase trziste.

toliko od mene.
    Tipkanje na hard tipkovnici je u principu brže ali nakon tjedan dana korištenja ako imaš imalo smisla za tipkanje na touch flo tipkovnici nečeš tipkati ništa sporije nego na hard. Za tipkovnicu namjestiš touch keyboard i na svakoj tipki imaš dva slova a ne tri, dakle ne trebaš tri puta pritisnuti tipku da bi došao do trečeg slova . Npr ako želiš otipkati slova o ili l na hard tipkovnici moraš pritisnuti tri puta, na touch flo samo jednom. Povratna informacija nije kao na hard tipkovnici ali kao što sam rekao za par dana se razvije osječaj za tu tipkovnicu i tipka se brzo, bez greške. Tipke su dovoljno dovoljno velike i jako rijetko se se stisne kriva tipka.
    Za ulaz u i menik jedan pritisak, za naći kontakt drugi- samo pritisneš slovo pod kojim je kontakt i otvori ti sve pod tim slovom, nema nikakvog okretanja kotačića 10 sekundi .
    Procesor je slabiji na papiru ali koliko sam pročitao u praksi se to uopče ne primjeti, brzina nije ništa sporija. Npr na tytn-u sam imao procesor 400 mhz i bio je vidno sporiji od ovog koji je isto 400 mhz. Prema tome u teoriji nije sve isto kao u praksi.
    Što se videa tiče nisam ga još koristio tako da ne znam kakva je situacija s time.
    PREDATOR

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    P1i
    Operater
    T-mobile
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao predator Pregledaj post
    Npr na tytn-u sam imao procesor 400 mhz i bio je vidno sporiji od ovog koji je isto 400 mhz. Prema tome u teoriji nije sve isto kao u praksi.
    znas zasto ti je procesor vidno sporiji...zato jer tytn ima 64mb rama a ovaj duplo vise...IMHO

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.220
    Nivo
    36
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Red Dwarf Pregledaj post
    znas zasto ti je procesor vidno sporiji...zato jer tytn ima 64mb rama a ovaj duplo vise...IMHO
    E da, može biti zbog toga .
    PREDATOR

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao predator Pregledaj post
    Procesor je slabiji na papiru ali koliko sam pročitao u praksi se to uopče ne primjeti, brzina nije ništa sporija. Npr na tytn-u sam imao procesor 400 mhz i bio je vidno sporiji od ovog koji je isto 400 mhz. Prema tome u teoriji nije sve isto kao u praksi.
    Što se videa tiče nisam ga još koristio tako da ne znam kakva je situacija s time.
    dakle ti mislis da su intel xscale na 520mhz i qualcomm na 400 mhz jednako brzi. to znaci da je xscale na 400 mhz vjerojatno sporiji?!

evo kako sporiji procesor izgleda u praksi

http://www.youtube.com/watch?v=zIJWAu6IRe4
    info uredaja
    http://pdadb.net/index.php?m=pdacomp...d1=362&id2=733
    (obratite paznju da magician ima 64mb ram)

a evo kako izgleda jednako brz procesor u praksi
    http://www.youtube.com/watch?v=1T4UY-8kG_w

ne znam da li ne znate ili necete znati ali sto se tice procesora i videa stvari su jasne vec oko sest mjeseci.
    mnogo toga je bilo napisano o tome na xda-developers, a i na ovom forumu.

mozete i pogledati link na raspravu i peticiju. cak su i skupljali lovu da se problem rijesi (i odustali)
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=342500
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=351986
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=359991

nakon ovoga ustvrditi da je tc jednako brz je

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Može se reci da je sve pocelo s iPhoneom, no danasnji smartphoneovi poput Tytna II ili HP iPAQ-a 614c su i dalje strogi poslovnjaci a trziste je s druge strane otkrilo jednu novost, i poslovnjaci zele biti „trendy“. Znaci pored stroge BlackBerry podrške, WiFi-a, Office aplikacija, i ostalih business prednosti, potrebno je jos nešto, jedan sitan detalj koji ce vas izdignuti u masi geekova i poslovnjaka, potreban je poseban dodir, odnosno touch.

Ljudi iz HTC-a su to prepoznali, prepoznali su uspjeh trendy smartphoneova, prepoznali su uspjeh iPhonea, ruku na srce, iPhone ne nudi ništa posebno revolucionarno, jedna Nokia N95 daleko je bolja od iPhona. Ok no, zasto se zapravo tako dobro prodaje? Prodana je dobra prica, upakirana u dobru ambalazu, i to prolazi.

Ovo je samo uvod u test:

http://mobile-place.info/home/index....d=181&Itemid=1

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Slične teme

1. Odgovora: 5
    Posljednji post: 26-02-2008, 21:01
  2. HTC Touch Cruise
    By Vepar in forum Windows Mobile
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 18-11-2007, 19:37
  3. predstavljen SL50!!!!!