evo kupih Sandisk 8gb microsd SDHC za 449 kuna u links-a (www.links.hr)...ulg nemojte seobazirati na raspolozivost na web-u jer su ih tek dobili...mob radi bez ikakvog usporavanja...kartica je brza moram priznati...brza od obicne microsd(ili je to placebo efekt)...ugl dobijete 7781.97MB slobodnog prostora...eh da i mobitel sam od sebe PODRŽAVA SDHC "format" kartice...netrebaju nikakvi driveri...eh da i slusanje mjuze je najobicnije kao i uvijek...samo sto WMP zdere cca50mb rama sto mi je malo cudno ali to je valjda zato jer je kartica puna i stgavio sam da sve svira...

dobijete karticu(5god gar) , usb adapter(2god gar) i neku mini vezicu tj.samo mali konopic koji se provuce kroz usb adapter...

brzina joj je eksperimentalno utvrđena na 9.2 MB u sekundi...naravno kopiraosam puno mjesama...s jednim fileom brzina je veca(u uputama 10MB sto bi bilo otprilike tocno)...e da i ne megabita nego megabajta tj. oko 80Mb...znaci trenutno najbrzi usb disk sto postoji (ako ga koristite kao usb karticu)