Da li bi mi netko opisao t65-icu-na netu sam nasao samo neke osnovne podatke-ali zanima me nesto vise tj- mane,greske,dobre osobine itd.![]()
Da li bi mi netko opisao t65-icu-na netu sam nasao samo neke osnovne podatke-ali zanima me nesto vise tj- mane,greske,dobre osobine itd.![]()
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
T 65 je odlican mobitel. Mali je, ali odlicno lezi u ruci. U početku ima problema sa malim tipkama, ali kad se nauci na to, onda je stvarno dobro. Display je jako dobar iako je crno bijeli, dovoljno je velik i kontrastan tako da su slova lako citljiva. Može se mijenjati i velićina slova (3). Imenik je odličan, uz ime se može pridružiti nekoliko brojeva, te 2 tekstualna podatka, koja meni služe za adresu. Može se upisati i e mail. Od dodataka kalendar, organizer, igrice, GPRS kojeg ne koristim jer imam simpu. Ja ga osim kao telefon koristim kao i organizer. Negativnosti skupi kabel za priključivanje na PC, nema Irda, možda malo kraće trajanje baterije 3-4 dana. Neki govore da su podlozne kvarovima, ali moj radi bez greške
Samo bi te molio da mi objasnis kako koristis podatke unete u ova polja?Podatak unet u polje company se pojavljuje uz ime i pr. u listi imenika i to je o.k. Ali kako procitas ostale podatke,a da nisu brojevi, koje si uneo prilikom dodavanja novog kontakta u imenik?Poslao: Boriss
Imenik je odličan, uz ime se može pridružiti nekoliko brojeva, te 2 tekstualna podatka, koja meni služe za adresu.
Šit mobitel ruzan do jaja
daj ne kenjaj!dobro izgleda!
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
onak srednje
JELI MI MOŽE NETKO POMOĆI DA PRONAĐEM SOFTWARE ZA ERICSSON T-65,IMAM KABEL RDS 232 ZA SPAJANJE SA KOMPJUTOROM ?
e moj dpjetlicu prvo moras na internetu pronaci program za unlock moba.Odi u google i napisi:software for ericsson T-65
Ako ti trebaju programi namenjeni korisnicima T65 za azuriranje imenika,organajzera,podesavanje parametara tel. ili ubacivanje background slicica imas ih ovde : http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?..._VPF&noredir=1Poslao: dplejic3
JELI MI MOŽE NETKO POMOĆI DA PRONAĐEM SOFTWARE ZA ERICSSON T-65,IMAM KABEL RDS 232 ZA SPAJANJE SA KOMPJUTOROM ?
Imenik - izmjeniti kontakt i tu procitam ostale podatkePoslao: vivicav
Samo bi te molio da mi objasnis kako koristis podatke unete u ova polja?Podatak unet u polje company se pojavljuje uz ime i pr. u listi imenika i to je o.k. Ali kako procitas ostale podatke,a da nisu brojevi, koje si uneo prilikom dodavanja novog kontakta u imenik?![]()
Ej ekipa (vidin da se ovaj Topic razbuktao) postoji li na netu free unlock za t 65. ako ne koje face to jeftino mogu uradit na podrucju Splita. hvala
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Bookmarks