koji to BMW trosi 7l bas me zanima?
koji to BMW trosi 7l bas me zanima?
nprmoj nikad nije potegnuo više od 8,5 l a neki prosjek mu je 7.3l
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Potrosnja auti od mog starog su Mitsubishi outlander 12l tako nesto,golf v sportline oko 7l,sve avisi o stilu voznje i o samom motoru
Ma možda je i točan podatak jer meni Laguna 2,2dt iz 96. troši u gradskoj vožnji oko 7,5l/100km mada meni otvorena cesta ne spušta potrošnju.
Pogon u sve kotače diže potrošnju poprilično, negdje oko 2litre iako je to relativnost jer noviji Audi nema stalni pogon u sva 4 kotača pa sve ovisi kuda se vozikaš.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
http://www.autosport.hr/content/view/716/45/
Potrošnja nas je u potpunosti oduševila. Prema podacima proizvođača, koji najčešće u tom segmentu pokazuju stanje znatno lijepšim nego što je u realnosti, automobil troši 7,8 litara u gradu, 4,5 litara na otvorenoj cesti odnosno 5,7 litara u kombinaciji. Prema putnom računalu testnog automobila prosječna potrošnja tijekom cijelog testa iznosila je ispod 7 litara/100 km, što uključuje gradsku vožnju i konstantno vrlo brzu vožnju po autocesti. Nije 5,7, ali nije niti puno više.
tak ti je i 2001g.
Evo upravo se vratio iz Čakovca i Murske Sobote, prosjek mi je bio 10,6 litara. Na autoputu sam ga največim djelom držao na tempomatu na 160 km/h i tada je potrošnja 10,2 litre pri 2700 o/min.
PREDATOR
Bookmarks