kako nije opravdano...pa moraju se provesti sve mjere zastite, znas ti sta bi bilo da atentiraju buša u hrvatskoj...kaos...
kako nije opravdano...pa moraju se provesti sve mjere zastite, znas ti sta bi bilo da atentiraju buša u hrvatskoj...kaos...
daj čitaj post na koji se odnosi pa onda komentiraj . . .
nije opravdano uzaludno trošenje love na uređivanje grada, vješanje zastavica po gradu, pečećenje šahtova, reklama, stupova, uklanjanje grafita, skidanje skela, . . .
to nije opravdano, to je preseravanje, stvaranje lažne slike, da predsjednik vidi samo dobro . . .
sjećam se kad je na kvartu tuđman dolazio kod svog optičara . . .
ulica u kojoj je zivio je bila puna rupa, jedva se vozilo . . .
u roku dva dana je asfaltirana, samo da se predsjednik ne bi drndao po rupama . . .
ista stvar je sad i ovo . . .
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
pa da si quotao mozda bi znao na koji se odnosi
ja se apsolutno slazem s tim uređivanjem grada, pa šta bi ti, buš drzi govor a skele iza njega...da bude po tvom ispalo bi da nam ce cisto jebe za buša, a nasima se ne jebe, oni ga trebaju...
kakvim bi se mi domaćinom pokazali ako bi grad i sve izgledalo isto, došo buš ili ne...i uopce nisu pretjerali, od dekoracija sto sam ja vidio, posadili su cvijece, stabla premjestili i stavili zastavice...
meni bi bilo glupo da sam neka vaznija osoba, dodjem negdje i ono, ko da i nisam doso a trebaju me i zele mi se ucmarit...
@therrlu - imas pravo, a diš kupit one frulice, to su indijci isfurali a ne kinezi, tak da nemreš u čajna šopu...hm...nezz di tog ima
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ne znam bas kakve veze imaju grafiti s atentatom (mozda ce neko na zgradu napisat "gore sam" ili "makni malo glavu, ne vidim busa")![]()
ja mislim da je sve to bezveze, sta ce nam bus sad dolazit
koda on i mesic imaju o cem pricat (znam da je bus obrazovan covjek i to sve, ali...)
sta nam nije mogo tu pozivnicu za nato poslat postom, evo- mogo je cak i avionom (samo da ga neko ne srusi) ili nazvat mesica i sanadera pa ih pitat oce li u nato
a sta ce bit ak ce busic htjet malo razgledat grad: murja ce one stanovnike koji ne zadovoljavaju kriterije ljepote pokrit crnom vrecom za smece ili ih potjerat u kucu da ih bus ne vidi, ak ce on htjet proc livadom- ubijat ce mrave (mozda je netko istreniro mrava da ubije busa otrovom)
sta bi bilo da ih bus zajebe i odluci ici nekim drugim putem do westina (tome me ne bi iznenadilo, znajuci kakav je bush i vidjevsi njegove gafove)?
sta ako se njemu toliko svidi zagreb, pa odluci posjetit jos neke gradove (koji nisu "pripremljeni" i uredeni za busov dolazak)?
mislim da bi bilo pametnije da se svi ponasaju normalno, pa bi bus vidio da smo banana drzava- pa bi nam onda mozda i financijski pomogao (iz sazaljenja)
ovog trena zalijevam komp benzinom i trazim sibice- da me ne nadje fbi
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Bookmarks