iskreno, po ovim karakteristikama koje si naveo ne vidim po cemu bi bio ubojica iphone-a
ovaj model će se u početku prodavati samo u SAD-u, i to preko ponuđača mobilnih usluga Sprint,a vec je najavljen kao ubojica iPhonea.
-3.1-inch touchscreen,240 x 432 pixels and 262K vibrant colors,
-GPS reciever,
-2.0 megapixel camera with 2x digital zoom and video camcorder,
-Advanced Stereo Bluetooth® Wireless Technology with audio caller ID,
-voice dialing and commands,
-digital music player that shows album art,
-2GB memory slot,
-two batteries,
-HTML browser.
iskreno, po ovim karakteristikama koje si naveo ne vidim po cemu bi bio ubojica iphone-a
cvita
nisam to ja rekao,vec je ovdje to receno:
http://gizmodo.com/374454/sprints-sa...one-competitor
Pa i je ubojica, ne vidim šta iPhone može tako močno šta drugi novi mobaći mogu, sami N95 je premašio iPhone...
Identičan model ovom modelu će izaći za EU, razlog zbog Queerty LG jer je LG ipak opak konkurent Samsung Inc.
Po izgledu i specifikacijama, izgleda ko pojačani/oslabljeni F490...
Moze konkurirati iPhoneu po losoj kameri...![]()
ma meni se iphone uopce ne svidja, ali da bi nesto bilo ''ubojica'' neceg mora imat dosta toga boljeg ili bar nesto bolje u karakteristikama, mora ga nadmasiti a ovaj koliko vidim, nema... i da je tu negdje po karakteristikama, opet ne moze biti ubojica, nego obicni konkurent..
cvita
Nije mi jasno kako ste uspjeli ovu najavu pretvoriti u dvoboj Iphone-a i Samsung Instintic-a.
Ajmo sad OnTopic,sljedeći post koji bude o usporedbi iphone-a s ovim mobitelom brišem.
marketinski je prozvan ubojicom iPhonea,sto naravno nije razlog da se ovdje usporedjuje sa iPhoneom,ali je svakako zanimljivo.
Bookmarks