Pa zar nitko nezna???
Bok! Imam MP3 player MS MP317 od 1 GB..Player je uglavnom dobar, ali ima jedan problem..kad sam ga kupio, normalno, popunio sam ga s muzikom..i kad sam dodao još muzike ta muzika mi se dodavala na kraj..a ne uz ostalu glazbu tog izvođača..npr. imao sam tri pjesme od AC/DC i četvrta mi se nije dodala na kod te tri pjesme od AC/DC nego na kraj..pa da dođem do te pjesme moram proći cijelu listu..što me nervira..a i volio bih da se taj problem riješi tako da se čim dodam muziku sortira po imenu a ne da ide na kraj..probao sam i formatirati više puta u više formata..ali opet, bezuspješno..molim pomozite mi jako mi je važno..
Zadnji uredio tuscan : 01-04-2008 u 23:00
Ja sam koji jesam...
Pa zar nitko nezna???
Ja sam koji jesam...
Mislim da će ti pomoći samo ručno sortiranje pjesama po folderima, jer takvi playeri većinom nemaju opciju sortiranja muzike prema ID3 tagovima ili filenameovima
Ahhh...pa sestra ima skoro isti takav..isti izgled..samo je Smartbox..i ima još manje opcija..recimo moj ima Phonebook..a njen ne..i na njezinom sam sortira a na mojem ne..pa znači da se mora moći..al da nešto ne štima..
Ja sam koji jesam...
Iskreno, ne znam... Imao sam MS MP401 koji je isto imao hrpu opcija, ali ne i playliste i sortiranje. Možda da probaš napraviti firmware upgrade, ako si dobio CD s njim, na njemu vjerojatno imaš program namijenjen flashanju
Ma znam da mogu flashat..napravio bi ja to već..al problem je to kaj ja nemrem nać nigdje firmware za moj player..joooj..čini se da nema pomoći..
Ja sam koji jesam...
pa dajte ljudi..nemoguće da neznate..morate mi pomoći jer me to izluđuje..
Ja sam koji jesam...
Bookmarks