Zanima me da li su kartice poput Micro SecureDigital 2 GB SANDISK (SDSDQ-2048-E12MK) 149kn iz hgspota kompatibilne sa Nokijama, konkretno zanima me za Nokiu 6233?
Zanima me da li su kartice poput Micro SecureDigital 2 GB SANDISK (SDSDQ-2048-E12MK) 149kn iz hgspota kompatibilne sa Nokijama, konkretno zanima me za Nokiu 6233?
Trebale bi biti jer je Nokia napokon odustala od glupe politike da samo kartice koje nose njihov brand rade u njihovim aparatima.
Većina forumaša, uključujući i moju malenkost je imala no-name kartice u svojim Nokijama i nikada frke nije bilo.
Isto, savjetujem ti da poneseš mobitel sa sobom i na licu mjesta probaš karticu staviti u mobitel. Ako kojim slučajem ne bude odgovarala, zamijeniš je vrijedećom.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
da, pa moguće.
Ne bi bili ni prvi ni zadnji koji brendiraju sve što stignu.
Hvala na odgovor(ima).
Nema ti to veze koji je proizvođa memo kartica...
Meni je u 6233 radila SanDiskova memo kartica o 1GB i jedna no name memo kartica. Isti slučaj je bio i sa ostalim nokijama.
Tako da nemaš straha da ti neće raditi ta kartica...
Ps, pogedaj si microSD karticu u Kvarku. ja sam 2GB platio 105kn, A-data (ako se nevaram) i radi super u 6500slide ...
PS: neznam, meni su od modela 6600 pa do E61i/E65 i 6280/6288/6233 (uključujući te navedene mobitele) memo kartice raznih proizvođača radile bez problema...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
puno je i 350 kn koliko traži Mobis.hr ! ovo 150 kn se spram toga čini odlično.
Dobro, ne bih htio ispasti spamer ove teme, ali u početku je Nokia izrazito zahtijevala uporabu njenih kartica.
Čak sam jednom iz Mobisa dobio mail gdje sam se žalio na sporost moje no-nema kartice u 6600, a oni su kazali nešto tipa-to je posve normalno kad ne koristite naše memo-kartice.
Kažem, to je bilo, danas Nokia ne inzistira na takvoj politici.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
normalno je da ne garantiraju da ce ti mob raditi sa nekim noname karticama, ali zato imaju svoje kartice u ponudi, na njih imas jamstvo i garantiraju da ce raditi bez problema
u doba prvih symbiana sa memorijskim karticama sam u 3650 koristio memorijsku karticu iz nekog siemensa, ne sjecam se koja je bila marka, ali je radila bez problema, to sto proizvodjac preporuca ne znaci da radi iskljucivo sa time
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Bookmarks