Pozdrav, otvorena je nova igra na Hrvatskom www.game-hr.com 100x brži OGameOtiđite i provjerite. Što nas je više igra je uzbudljivija
pozdrav
www.game-hr.com
Pozdrav, otvorena je nova igra na Hrvatskom www.game-hr.com 100x brži OGameOtiđite i provjerite. Što nas je više igra je uzbudljivija
pozdrav
www.game-hr.com
haahha ludo
dat cu ovom ogayjmu zadnju sansu, uvijek di sam tako igro na "ilegalnom" nakraju se srusio server i sve je zaboravljeno...
nadam se da ovaj nece XD
edit - sad bi se netko trebo zaletit na ogame.ba forum...i kao evo ljudi otvorena nova igra i stavis link, stavis ga i u sig, i onda ti likovi kazu nesmijes stavljat linkove, ti ono, aha sorry...i budes vidio narast ce broj igraca punooo
Zadnji uredio WANKoner1 : 30-03-2008 u 17:07
evo ja sam se uclanio.......nadimak mi je LL......u kojem ste savezu???
haknuli stranicu haha....
Zadnji uredio flOoKi : 21-04-2008 u 23:02
..i šta je nakraju sa ovom stranicom?
kada ulazim u nju, trazi me user name i password, a stranica se još nije ni učitala
propalo...kao i svi takvi ilegalni ogamei s vlasnicima punim entuzijazma a cim dodje 100 ljudi na server, bandwith se potrosi, ups moramo kupit server donirajte love...
yea right ^^
primite se pravog ogamea, ako nemozete dostic zvijezdu ili neke masnije flote nemojte se tu izivljavat![]()
Evo game-hr je ponovno u akciji![]()
System & Network administrator.
Hrvatski besplatni web hosting sa cPanelom + Fantastico! Bez reklama! Bez postanja na forumima!
Server not found......ne bi se bas reklo.........
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
Da, vjerovatno si preko t-coma oni još nisu propangirali DNSe probaj sada![]()
Hrvatski besplatni web hosting sa cPanelom + Fantastico! Bez reklama! Bez postanja na forumima!
Neće da ga ubiješ...DNS Error - Server cannot be found
@L.L. poku8šaj preko nekog proxy-a pristupiti tom site-u
Evo sada nekima na t-comu čak i radi, pričekajte još koji sat i radit će vam![]()
nije mi to više zanimljivo otkad im je skripta ukradena...svi prave ogame =)
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Evo sad bi trebalo raditi i Vama na T-scumu, inače je t-com najsporiji što se tiče propangiranja DNSa, a najbrži su vam iskon i carnet![]()
cemo osnovati savez cafe.mobil??.......
edit: osnovan savez Café Mobil.......prihvacam sve zahtjeve......
Zadnji uredio L.L. : 07-07-2008 u 19:07
Zadnji uredio yager : 07-07-2008 u 21:53
opet Server not found....nadam se da ce te popraviti to do sutra.........
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
...logiro se samo jednom bio 10min....sad pokusavam svako toliko od 19h i ne radi.......sve zahtjeve prihvacam za savez.....trebat ce mi mala pomoc oko uređenja jer sad nemam vremena zbog obaveza............savez je samo za clanove cafe mobila......
meni je htio jučer, igro sam do 10, pola 11. sad ne želi. valjda će sredit.
mogu ja pomoć u uređivanju.
@nosferatu- sad neznam jel to bug(vjerojatno je). kad kliknem da napravim zgradu on mi sam automatski krene radit sljedeći lvl iako njega ne tražim i onda moram ručno prekinut.
znači: stavit radit lvl15, kad završi sam krene sa lvl16. ako ima resursa naravno
Ja stvarno neznam što taj t-com jebe sa tim dnsima, to je već nešto prestrašno![]()
To je tako. Pa bolje je da ti odmah ide na sljedeći level kaj ne?
Mi jel radimo? Mi netrebamo ništaTo je sve do Vašeg T-coma
![]()
Bookmarks