Postoji li kakav emulator .sis igara za PC? Znam da postoji za .jar igre.
Postoji li kakav emulator .sis igara za PC? Znam da postoji za .jar igre.
...we are eternal all this pain is an illusion...
Sta je emulator i gdje skinuti taj za jar igre?
SKR. je SKR. za SKR.
I kad nades stavi ovdje link da i mi skinemo![]()
Jer java je samo platforma, a symbian operativni sustav, pa se nemože tako lako (ustvari nikako) napravit emulator za operativni sustav.
da vam pošaljem taj java emulator na newse?hr.alt.cellular.binaries?ima oko 670kb
zeemax
Gen nisi u pravu,postoje mnogi emulatori operativnih sustava(osobno sam uspio emulirat Amigu i Mac os 8.1),java nije platforma(polutočno) nego programski jezik.Poslao: Gen Mo'Kai
Jer java je samo platforma, a symbian operativni sustav, pa se nemože tako lako (ustvari nikako) napravit emulator za operativni sustav.
Vjerujem da netko hoce(necu ja!) moze napravit Symbian emulator jer taj "OS" radi na FAT datotecnom sustavu(Windowsi su ga koristili do XP-a).Symbian cak koristi programski jezik c++ koji se koristi i kod windows programa.
Ispricavam se sto nekima zvucim kao iz zvjezdanih staza![]()
Java je programski jezik, da, kao i C++ u kojem se piše symbian, ali na mobitelima i internet browserima java je platforma.
Dobro, znam da je OS moguće emulirat, ali nije vrijedno truda, tu su i mnogi pravni problemi u pitanju.
ispričavam se što sam ometao vašu raspravu.ako nikom ne treba java emulator za komp neću ga postat.
zeemax
Ponovio si isto kao i ja.
Java na mobilnim je platforma na koj se pisu aplikacije i ona je osnova tih aplikacija
a na kompu su win osnova jave i java aplikacije se pokrecu na windowsima,a na mobilnom se aplikacije pokercu direktno na javi zato je ona platforma.
Ima li jos nesto za reci?![]()
Da, imam ja nešto za reći: malo ste skrenuli s teme, ali nema veze.
Emulator za .jar igre se zove GAME MAGIC. Ja sam ga skinuo sa nokia.petrucci.ch
...we are eternal all this pain is an illusion...
Bookmarks