znate li mozda di to ima kupit u zadru (PS2 gamepad na PC) nesto kao ovo
http://www.quattro-com.hr/index.php?...mart&Itemid=64
znate li mozda di to ima kupit u zadru (PS2 gamepad na PC) nesto kao ovo
http://www.quattro-com.hr/index.php?...mart&Itemid=64
☻/ Ko je retardiran
/▌ neka digne ruku
U Splitu ima u Chipoteci, pa valjda imaju i u Zadru.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
ma to si napravi sam , ja jesam sebi, samo prelemis prema shemi na lpt , i od 3 do 6v adater i udri. materijal svega 10 do 15kn. ima shema negdje na forumu vec se pisalo, a ima i na google. pozz
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
A kako ćeš kad ti pri instalaciji zahtejva driver ???Lupit ćeš od CD čitača drivere??Nije to tako lako kako ti misliš da je.Svaki hardware ima svoj soft/driver.(Za neke ne treba [USB Stickovi,miševi tipkovnice] )ma to si napravi sam , ja jesam sebi, samo prelemis prema shemi na lpt , i od 3 do 6v adater i udri. materijal svega 10 do 15kn. ima shema negdje na forumu vec se pisalo, a ima i na google. pozz
Radit će gamepadi jer su i oni hardver kojem ne trebaju driveri (integrirani su u XP-u već),imam Logitechov Precision koji dolazi u pakiranju bez ikakvog CD-a a spaja se na USB,također sam radio i sa Trustovima i isto bez driver CD-a dolaze i automatski se instaliraju nakon spajanja na USB port.
@sms freak ne mislim na GamePadove koji dolaze s USB sučeljem iz tgovina,već na one "Home made"..kako ćeš instalirati na komp?
Ako nije priložen nikakav driver tamo di kažu da je shema po kojoj se može napravit onda vjerojatno windozi isto samo prepoznaju što je i instaliraju (kao npr. printer koji se spaja na LPT).
Ima neke sheme, nisam za PS radi nego za NES i nikad mi nije proradilo na XP, samo na 98.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
"homemade" kontroler za plejku radi bez problerma na lpt. Ima svoje drivere i sve kaj treba. Sad je već bit volje za napravit tak nekaj pošto USB kontroleri koštaju od 50 do 200kn (logitech rumblepad 2 npr)
Ugl:
trebaš LPT konektor i 5 dioda (običnih za ispravljanje napona i sl)
Driveri napraljeni za to su DirectPad i PsxPad
Sve u svemu, nakon kaj se potrudiš to sve sklepati, primjetil buš da taj vrag ima poprilično veliku latenciju (oko četvrt/pol sekunde). Bolje kupit USB gamepad i piči![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
sve vas razumim ali za 25 kn ne isplati mi se bas lemit i kidat žice i živce
kupin ga ja pa sto bude a i trazi drivere jer ga nece prepozna komp.sad neznam dali je razlika između pojedinih modela ako kome treba mogu uploudat drivere koje imam te koji su provjereni i rade.kupim lipo ovih dana kabel i 4. đojstik radi super za igranje baren pro evolution socker 08
☻/ Ko je retardiran
/▌ neka digne ruku
http://www.nabava.net/trazilica.php?q=ps2+usb&x=0&y=0
sve bolje trgovine, cca 30kn.
(post premješten u postojeću temu, malo potražiti ubuduće)
Hvala i ispričavam se što nisam tražio
EDIT: Ja tu ništa ne vidim za Playstation, to je sve PS/2 to USB konverter, a imam već miš priključen na komp![]()
Zadnji uredio DragonSoul : 14-07-2008 u 23:44
ups, srry, kriva informacija, to je za stare ps2 utore
playstation adapter imaš na linku u prvom postu, ostali kaj sam našo su po 100kn![]()
Samo me zanima za to, na tom linku:
http://www.quattro-com.hr/index.php?...hk=1&Itemid=64
Cijena po Jedinici (komad): -- 39.26 kn (uključen PDV) (prekriženo) --
0.00 kn (uključen PDV)
Ušteda: 39.26 kn
Mi može netko po pojasniti? Ne vjerujem da dijele besplatno![]()
Nazovi, pa pitaj. Ak je besplatno- uzmi 100 komada pa prodaji po cesti za 50 kuna.
A sigurno je greška.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Htio sam kupiti, ali piše ovo:
Minimalna vrijednost narudžbe je: 100.00 kn
Mi sad netko to može pojasnitiŠalim se. Gdje se može još taj converter naći?
Zadnji uredio DragonSoul : 15-07-2008 u 00:02
U Zagrebu imaš u Ffeniksu, tamo je frend kupio (mislim da je došo 36 kuna).
A, ako si drugdje- ne znam.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Eh, šta mi vrijedi kad nisam u Zagrebu. Nema nigdje drugo?
Ne znam od kud si, pa ne bih znao.
Ali- pa možeš naručiti u nekom internet dućanu (Hrvatskom, naravno), kaj ne?
I mislio sam u nekom webshopu kupiti, ali kad nigdje nema tako što. Našao sam samo na nekoj stranoj stranici neki, ali kod nas toga nema, tj. ja ne nađem. A iz Osijeka sam, ako ti išta pomaže.
Ne znam jel Feniks ima dostavu izvan Zagreba, ali nazovi pa pitaj. Link
A ne znam koji još dućan ima. Ima vemil, ali oni nemaju adapter. Ima Hgspot u Osijeku, ali također nisam vidio adapter. Možda da ti netko, ko živi u Zagrebu, kupi to pa ti pošalje poštom ili nekako (ako Feniks nema dostavu u Osijek).
Evo samo da se pohvalim, iako nije riječ o PS2 već o PS3...
Joystick od PS3 Sixaxis sam uredno preko USB-a spojio na PC i instalirao moddane drivere sa kojima sve kontrole rade odlično.![]()
Bookmarks