pa mislio sam da se zezaš jer si ipak maaaalkice preveliku dionicu odabrala, ja sam ipak mislio na malo konkretniji odgovor, ali dobro...Izvorno postao andrea
pa mislio sam da se zezaš jer si ipak maaaalkice preveliku dionicu odabrala, ja sam ipak mislio na malo konkretniji odgovor, ali dobro...Izvorno postao andrea
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ja ne idem na Mrežnicu pa ne znam kako sam završio u toj priči...
Kaj briješ, zakaj ne ideš?
dobro je da ne ideš GOG
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
andrea pa zar tako zamišljaš gog-a i wb-a......
stvarno si ih loše procijenila,uostalom nemoj da te komarci
ispikaju pa ćeš to i osjetiti na vlastitoj koži![]()
gog kaj sad ti glumiš?
to ja zekam wb-a....
gog hoće da ga nagovaramo....pravi se važan...
Nema nagovaranja, ja bih rado išao ali imam 5000 obaveza...
joj daj molim te poštedi me.Izvorno postao gog
kaj ti sad glumiš?
ak ja mogu ići onda bome možeš i ti mladi gospodine.![]()
Ovako, ili se konačno dogovorite ili da sve skupa odgodimo do idučeg ljeta. Još malo pa će i voda i noći biti prehladne.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
šljaka najbolje je da dođeš do zagreba i stvar riješena
ma u remy-u je zakon za popit pivo i ..........
Ti si svoje školovanje završila, ja se još trudim![]()
ispravak dragi, nisam završila. moje počinje od 10 mj do 01 mj. pa stanka do 07 mj i onda 2 godine štrebanja + ovaj posao koji imam
a kakvo je to tak kratko školovanje??
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
državni ispit, obavezan, pa viša 2 godine.....
a kakva viša? Čega? Može i na PM da ovdje nejdemo off...
inače, čini mi se da je već poprilično zahladilo... ne znam kako je na mrežnici, ali ovdje ne izgleda obećavajuće...
Moja ideja, pa ću ju ja i završiti. Noći su prehladne, voda nije više za kupanje, a popit pivu možemo i u Zagrebu. Vidimo se onda iduće ljeto i nemojte reći da niste na vrijeme obaviješteni.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ma ja sam se baš nabrijo na Mrežnicu. reko bar ću naučiti plivat, jer ljetos nisam imao vremena za naučit plivat, a i šlauf mi se zbušio.
shit bezveze sam si sad kupil sapun i nove čarape za mrežnicu.
valjda će bit više sreće drugi put ili odem jedan dan na bazen se okupat.
dobar grah daleko se čuje
Nemoj ići po svadbama. Zar ti vlastita nije bila dovoljna?Izvorno postao KaKaV NeReD
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Izvorno postao Sljaka
ma moram ipak mi se sestrična udaje, to moram otići.
inače ja ti baš ne volim okolo ružit
dobar grah daleko se čuje
alkohol uništava mozak!!!
Ma to s gluposti, gdje si to čuo?
Mislim da je vrijeme za zatvaranje threada...
do sljedećeg ljeta i mrežnice (iskreno se nadam da će tada biti konsenzus oko datuma i točka...)...
![]()
Bookmarks