a jesi prepoznao mjesto na slikama?Poslao: Sljaka
Imate dva datuma, osobno mi se više sviđa drugi, a sad ako nema drugih prijedloga mogli bi se izjasniti, pa da vidimo za koji je većina.
meni je svejedno koji je od ta dva datuma...
a jesi prepoznao mjesto na slikama?Poslao: Sljaka
Imate dva datuma, osobno mi se više sviđa drugi, a sad ako nema drugih prijedloga mogli bi se izjasniti, pa da vidimo za koji je većina.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
meni isto donekle...
@whiteboy Iskreno, pretpostavljam gdje je to, ali nisam 100 % siguran. Da se vidi malo više obale onda bi znao, slapovi se mijenjaju, a ima ih dosta.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
meni datumi svi odgovaraju ak nije u srijedu,četvrtak,petak ili subotu jer tad radim...
pa ak može........
Hm, dakle 4.9. je subota, neka se izjasne oni koji misle doći, a i oni koji ne mogu. Ako je prvih više, drugima mogu samo reći:-I'm sorry but....(dalje se fućka)![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...znači, 4.9. ...možda,možda...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
4.9 utakimica Hrvatska - mađarska pa ne mogu......![]()
na obali je stari mlin...Poslao: Sljaka
@whiteboy Iskreno, pretpostavljam gdje je to, ali nisam 100 % siguran. Da se vidi malo više obale onda bi znao, slapovi se mijenjaju, a ima ih dosta.![]()
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Između Duge Rese i Tounja?Poslao: whiteboy
a jesi prepoznao mjesto na slikama?
mislim naravno, na Mrežnici
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
whiteboy pa kaj ti ne vidiš moj post??????????????????Izvorno postao andrea
![]()
Lijevoj ili desnoj, cijeli ili ruševina?Poslao: whiteboy
na obali je stari mlin...![]()
Dajte se ljudi izjasnite o datumu, please.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
4.9. idem na svadbu. sorry
dobar grah daleko se čuje
04.09 radim kak sam se već izjasnio prije.......
a stvarno bi rado došao ak to prebacite na neki drugi dan....
Očito je da 4.9. ne odgovara previše (sorry Andrea). Razmislite malo i predložite novi datum, samo nemojte da na kraju ispadne "negdje iduće ljeto". Prijedlog je bil na vrijeme, a glupo je da ja koji sam najbliže i mogu uvijek doći određujem dan koji drugima odgovara.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...ne mogu...sad nemam love,a i škola je tu...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
na desnoj strani, cestica vodi do njega, ruševina je, ima zmija... tu su i vikendice i sl..Poslao: Sljaka
Lijevoj ili desnoj, cijeli ili ruševina?
Dajte se ljudi izjasnite o datumu, please.![]()
meni bilo koji datum odgovara manje-više...
meni nakon 15.09. odgovara bilo koji datum do 01.10....
jer tad imam neku mini pauzu između dva posla.....
ajme meni koliko dogovaranja oko jednog izleta....mogli smo dosad i do Japana...
a čuj lako tebi kad si svaki vikend slobodna![]()
a ti kad i jesi slobodan to nikome ne javiš...Izvorno postao damgol
![]()
pa kakav lik ne vjerujemIzvorno postao whiteboy
![]()
dobro iskupit ću se priznajem,znam u čemu sam pogriješio....
@andrea autan ti je samo potreban da se zaštitiš![]()
sprej protiv komaraca (wb-a i goga)Izvorno postao damgol
![]()
![]()
ma nemoj, nisam, ali ovo je već stvarno apsurd....mislim stvarno.....
no kad onda? da pripremim zaštitu od...............
Vratite se ontopic molim lijepo i bez deranja...
kome ti to? pa ja sam on topic, probala sam pogodit otkuda su one slike a wb me ne doživljava, a damgol i ja se dogovaramo oko izleta
Bookmarks