Eh neznam vise sta da uradim,pa da pitam vasing u CoD4 mi je odgroman ide od 200-999(maximalno),inace igram na nasem serveru(od mog klana u hr) ili na srv iz bih,hr,sr tj one koji su mi geografski najblizi.Ali ovo je za poluditi.Pitao sam moj isp oni kazu da nisu nadlezni za to kao da neko od nad provajdera sere.Lagg je ogroman i neznam sta da radim.Sve mi je pocelo negdje kada sam instalirao ove windowse(WIn xp black master edition 4.50 v).BIlo je i malo problema pod vistom ali ovo je za popizditi.Skenirao sam pc-nema virusa,trojanaca i ostalih qraca,iskljucio sam fw ma sve,i opet PINGGGG.Neznam sta da radim vise.ocito da je isp kriv a nece nista da uradi,pomozite molim vasssssssss
![]()

ing u CoD4 mi je odgroman ide od 200-999(maximalno),inace igram na nasem serveru(od mog klana u hr) ili na srv iz bih,hr,sr tj one koji su mi geografski najblizi.Ali ovo je za poluditi.Pitao sam moj isp oni kazu da nisu nadlezni za to kao da neko od nad provajdera sere.Lagg je ogroman i neznam sta da radim.Sve mi je pocelo negdje kada sam instalirao ove windowse(WIn xp black master edition 4.50 v).BIlo je i malo problema pod vistom ali ovo je za popizditi.Skenirao sam pc-nema virusa,trojanaca i ostalih qraca,iskljucio sam fw ma sve,i opet PINGGGG.Neznam sta da radim vise.ocito da je isp kriv a nece nista da uradi,pomozite molim vasssssssss
Odgovori uz citat
Bookmarks