Najbolje da napraviš reset na tvorničke postavke. Prije toga napravi backup ili na neki drugi način spasi bitne stvari iz moba. Možeš ga update-at na najnoviji soft. To će sigurno riješit problem.
Pozdrav ljudi. E ovako. Imam Nokiu N73 ME i u zadnje vrijeme me nešto pati mobitel. Problem je sljedeći: mobitel mi je usporio ko da imam windows 95 a ne simbyan softver, na dolazne pozive ne regira i tek poslje poziva nekih 1-2 minute meni ispiše propušten poziv (a mobitel s kojeg se zove normalno odašilje poziv i čuje se zvonjava). Ulazi u menu pola sata, jednu običnu poruku otvara isto toliko (ako je uopće otvori). Često blokira i idem mi već na živce. Pomagajte ako znate u čemu bi mogo biti problem.
Najbolje da napraviš reset na tvorničke postavke. Prije toga napravi backup ili na neki drugi način spasi bitne stvari iz moba. Možeš ga update-at na najnoviji soft. To će sigurno riješit problem.
SX1
Yep, telefon na tvornicke postavke. Morat ces se malo namucit da vratis sve na staro, al bolje to nego simptomi koje spominjes![]()
Bookmarks