Zanima me ima li tko od ovdašnjih veterana kakav podatak kad bi i da li će uopće još izaći kakav Siemensom smartphone, recimo nasljednik SX1 ili neka nova serija?
Zanima me ima li tko od ovdašnjih veterana kakav podatak kad bi i da li će uopće još izaći kakav Siemensom smartphone, recimo nasljednik SX1 ili neka nova serija?
Ima ona fake slika od SX2, ali bolje mu je da ne bude takav![]()
![]()
to nije u biti sx2, to su smao slike iz photoshopa di su se malo ljudi poigrali i nemaju veze sa novim smartphone-om...
jos se nezna nista o nasljedniku...
maraschino - PTICICA
Pa da znam, ali ako tak nes i naprave to ce bit katasrofabljak
dobro, svi vec dobro znamo zasto je sx1 kasnio, a novi modeli ce biti predstavljeni tek u 9. mjesecu (tko zna hoce li i onda biti koji smartphone)...
maraschino - PTICICA
Ne vjerujem, tek dolazi serija 65 na tržište i vjerojatnije je da će takav model , ako postoji, predstavit kasnije. Možda negdje u kasnu jesen![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Šit.
Već vidim kako su morati piknuti neku Nokiu. Nije da velim da je bed, ali...
i sl45 je dugo bio jedini pravi od strane Siemensa i ovaj sx1 ce trajati barem jos godinu..............
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
da, mozda tek CeBIT...
maraschino - PTICICA
Ima li tko kakve podatke o prodaji SX1 u svijetu? Da li je zadovoljavajuća? Jer zapravo o tome jako puno ovisi da li će tako skoro izbacivati kakav smartphone. Možda bi i bio dobar potez da izdaju malo promijenjenu verziju SX1 sa "klasičnom" tipkovnicom. Vjerujem da bi mu prodaja skočila.
kao i sljaka mislim da bi se mogo pojaviti u jesen
ooo coma, welcome back
sigurno, nista prije jeseni - i to najava, a pitanje kad ce stvarno izaci na trziste...
maraschino - PTICICA
morala bi barem izaci neka najava prije izlaska nokije 6630 inace bi izgubili veliki dio trzista
suska se na siemens neoficielnim stranicama da bi tek iduce ljeto trebao izaci novi SX ali nece biti SX2 nego dvoznamenkasta oznaka mozda SX75
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
Bookmarks