ovakav način razmišljanja bbb-a je upravo glavni razlog zašto ih svi smatraju običnim divljacima. nažalost, rijetke su prigode kad se okupe i naprave nešto korisno (kao npr. davanje krvi).
ironija kod ovog slučaja je da je onaj dečko aleksandar k. u samoobrani ubio ovog drugog , kojem sam zaboravio ime (uopće nije dvojbeno da je premašio mjeru što se toga tiče ali je upravo tako kako je rospaya rekao), a ljudi kao da ne žele sebi priznati da su upravo ti bbb divljaci započeli cijeli slučaj. majka ubijenog je izjavila da društvo njezinog pokojnog sina nije u stanju provesti ovu ''čistku''!? WTF!? pa bar je toliko jasno da je upravo to društvo izazvalo svađu! slažem se da se o mrtvima treba govoriti sve najbolje, ali postoje neke nedvojbene činjenice koje ništa ne može promijeniti.
@marin
i ja sam završio mioc, i da, bilo je navijača dinama - ne bb-ovaca, ne agramovaca, običnih navijača jednog kluba kao što bi to i trebalo biti u navijačkim skupinama. a činjenica je da u navijačkim skupinama su u većini ljudi kojima je glavni način zabave iživljavanje na slabijima od sebe. kad ste čuli da je neki bbb-ovac sam nekoga pretukao? nikad? pa vjerojatno je tako jer su to obične kukavice koji nemaju muda ni sami voditi svoje bitke

Bookmarks