IGRA JE DANAS SLUZBENO PUSTENA U PRODAJU U USA.

EXLUZIVNO za moje drage forumase, donosim vam jedan kratki REVIEW igre od jednog tipa sa drugog foruma!

......
Ukratko, igra je strava. Ne pamtim da sam igrao nešto kompletnije od ovoga, a igram se već preko 20 godina. Pri tome kompletnijem mislim na činjenicu da su malo što ostavili da se ne može naopraviti. Za početak, vožnja je sada mnogo bolja, osjeća se težina automobila, kretnje pješice su još bolje nego prije uz dodatak penjanja preko zidova što će mnogo olakšati dolazak na željeno mjesto. Velika novost je što je uvedeno plivanje i ronjenje, a isto tako treba biti pažljiv da se ne uleti u jato meduza jer boooli .

Prijevozna sredstva su uglavnom prepoznatljiva vozila iz početka 90tih (kad se radnja i odvija) uz dodatak traktora i sličnih gluposti. Mapa je stvarno ogromna, a interesantno je kad ukradete mlažnjak pa preletite granicu prvog grada i krenete u zatvoreni dio mape da vas presretnu lovci i počnu gađati raketama.

Grafički prikaz je dosta sličan prethodnoj igri, uz naravno bolju grafiku, ali se isto kao i prije primjećuje da ponekad zna nestati zemlje pod nogoma, ako prebrzo dođete na neki zahtjevniji dio terena. To sigurno neće smetati s obzirom na sve ostalo što igra nudi.

Najveća novost je potreba vašeg lika za hranom, pa tako možete izgledati ko žgoljavi narkoman ili big fat nigga. Za održavanje linije služi hrpa pizzerija i teretana. Odnosi sa kurvama su sada mnogo bolji pa vam uzme novce tek kad je odvedete na mirno mjesto. Humor koji likovi prosipaju u međusobnoj komunikaciji je za čistu peticu.

........