ja sad igram gt3. wsad idem na zlato u svim licencama i 101% predene igre. koliko je samo to neprospavanih noci, neko bi mislio da sam lud kad bi mu rekao da se igram do 3 ujutro kad zapnem kad je igra fakat zanimljiva
ja sad igram gt3. wsad idem na zlato u svim licencama i 101% predene igre. koliko je samo to neprospavanih noci, neko bi mislio da sam lud kad bi mu rekao da se igram do 3 ujutro kad zapnem kad je igra fakat zanimljiva
Evo izradena je sluzbena GTA:SA stranica :
http://www.rockstargames.com/sanandreas/
ako zelite pogledat filmic a neda vam se skidat 8mb ili vise http://www.gamespot.com/ps2/action/g...asan_tr820.asx
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
IGRA JE DANAS SLUZBENO PUSTENA U PRODAJU U USA.
EXLUZIVNO za moje drage forumase, donosim vam jedan kratki REVIEW igre od jednog tipa sa drugog foruma!
......
Ukratko, igra je strava. Ne pamtim da sam igrao nešto kompletnije od ovoga, a igram se već preko 20 godina. Pri tome kompletnijem mislim na činjenicu da su malo što ostavili da se ne može naopraviti. Za početak, vožnja je sada mnogo bolja, osjeća se težina automobila, kretnje pješice su još bolje nego prije uz dodatak penjanja preko zidova što će mnogo olakšati dolazak na željeno mjesto. Velika novost je što je uvedeno plivanje i ronjenje, a isto tako treba biti pažljiv da se ne uleti u jato meduza jer boooli .
Prijevozna sredstva su uglavnom prepoznatljiva vozila iz početka 90tih (kad se radnja i odvija) uz dodatak traktora i sličnih gluposti. Mapa je stvarno ogromna, a interesantno je kad ukradete mlažnjak pa preletite granicu prvog grada i krenete u zatvoreni dio mape da vas presretnu lovci i počnu gađati raketama.
Grafički prikaz je dosta sličan prethodnoj igri, uz naravno bolju grafiku, ali se isto kao i prije primjećuje da ponekad zna nestati zemlje pod nogoma, ako prebrzo dođete na neki zahtjevniji dio terena. To sigurno neće smetati s obzirom na sve ostalo što igra nudi.
Najveća novost je potreba vašeg lika za hranom, pa tako možete izgledati ko žgoljavi narkoman ili big fat nigga. Za održavanje linije služi hrpa pizzerija i teretana. Odnosi sa kurvama su sada mnogo bolji pa vam uzme novce tek kad je odvedete na mirno mjesto. Humor koji likovi prosipaju u međusobnoj komunikaciji je za čistu peticu.
........
trazim dopustenje iggxy za otvaranjem nove teme o san andreasu.
jer ovo.... zapravo mogla bi ostat ova tema ali onda bi trebalo maknut datum iz naslova teme
pa ne kazem da nije.... sta sad...... kakve veze ima....
pa zato sam i napisao gore da je to napisao jedan tip na drugom forumu a ne ja...
bolje ista nego nista![]()
kolko ce biti zahtjevna?
...tek je na plejki...čekat ljeto 2005 za PC...pa poludit ću..."killa",trebao si šutit u vezi dojma,sad sam ljut(ali ne na tebe,nego na one iz Rockstara)...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Tek 2005?Do onda cu posjedit;ima demo za PC al neznam od kud ga skinut;kupit cu ja sebi to za PS
May the Force be with you!
ma treba vidit dal funkcionira ps2 emulator
igra je napravljena samo za playstation engine i gotovo. pa kako vam nije jasno?
ali ps2 emulator bi je morao pokrenut na pc-u
igra dolazi na dvd-u jel.... a jel se moze pokrenut pirat dvd na playstationu sa nekim obicnim cipom ili kakav cip mora bit?
ne zamjerajte mi na ovom postu sto je mozda malo offtopic
Ne moraš imat chip za pirate...u oglasniku ih ugrađuju za oko 150kn
Zadnji uredio IggXy : 28-10-2004 u 19:36
Sta nema demo?Osuđen na PS i to burazov,ako necu nabavit pirat kupit cu origigi
May the Force be with you!
nisam sad cito cijelu temu, pa mi oprostite na neinformiranosti, aliiiiii...cuo sam da ce san andreas ic na 2 dvd-a za kompitch....
:|
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
cuo si...... cemu 2 dvd-a? bolje jedan dual layer![]()
Jel ko zna kad će demo
Mobil forever
Mislim da ga neće biti jer ni za VC nije bio demo
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
evo ja igram san andreas na ps2 i igra ce zakon.veoma je teška,ali se isplati.
možete svašta,letjeti,sređivat aute ko u nfsu,vješbat u teretani,ma zakon.
pogotovo kada malo kasnije dobijete hydru(lovac koji može letit ko helić i ko mlažnjak)
dobra je fora i to kaj ak pustite gamed na miru c.j. počne pjevušit neku pjesmu koja se pušta na radio stanici koju najviše slušate.
And that`s all from this nigga,I`m goin for som drive by
c u homies in san andreas aigt?
Aint nothin but a G thing baby........
Bookmarks