Imam oko 30 auta u garaži. Trenutno vozim Ferrari Enza sa oko 1200 KSPoslao: IggXy
Koji auto furaš i koliko ks?
bas zbog grafike ju danas i igramo. da su napravili malo ozbiljniju grafiku mislim da bi igru zabranili pustiti u prodaju a pogotovo u australiji gdje je red i mir. evo ti primjer. jesi igro the getaway, driv3r grafika je realna, ali gdi tu vidis imalo krvi kad covjeka izresetas pistoljem na uliciPoslao: cyberphere
A grafika je opet u banani. Već je zastarila. Svaka ćast njima ali moraju malo poboljašti grafiku. Već me živcira ovako loša i zastarjela grafika
po meni covjek hoce igrat igru a da ju stvarno igra. tojest da se potpuno uzivi u nju i uziva u svim carima grafickih mogucnosti, a sa samim dozivljajem dolazi i igrivost
prije 20 godina. da su znali da ce ovakva grafika danas bit mislim da bi rijetko tko razmisljao o komodorcu. covjek jednostavno igra ono sto ima a kad plati igru 400kn zeli ono najbolje (a to je utitak i zabava), a tebi je sve jedno kad ju kod frenda sprzis
nemam pojima!!!!!![]()
A daj mi reci tko u Hrvatskoj kupuje original igre? Mislim svaka čast developerima i programerima ali ne dam za igru 400 kn pa da je zlatna. Nije da nebi mogao izdvojiti toliko ali jednostavno ne damPoslao: ..::HRCO::..
prije 20 godina. da su znali da ce ovakva grafika danas bit mislim da bi rijetko tko razmisljao o komodorcu. covjek jednostavno igra ono sto ima a kad plati igru 400kn zeli ono najbolje (a to je utitak i zabava), a tebi je sve jedno kad ju kod frenda sprzis
nitko, pa cak ni ja. slazem se da je 400kn prevelika cijena za igru. meni je i 20kn puno. bolje 40 igri za 400kn nego jedna
ako nisi igrao neke legende s konzola kao sto su metal gear solid ili npr grand turismo onda fakat si propustio veliku stvar. ja sam oduvjek bio lud za igrama ali zivcira me kad netko pljuje po necemu a da ne zna. inace uopce na pc-ju ne igram igrice (osim s frendovima u lan-u).Poslao: IggXy
Tako je Cyber!!Hrco malo previse si se uzivio u igre
Gran turismo je legenda. To sam jedino imao original na dva CD-a. I kupio makar nemam playstation. Igrao sam je na kompuPoslao: ..::HRCO::..
ako nisi igrao neke legende s konzola kao sto su metal gear solid ili npr grand turismo onda fakat si propustio veliku stvar. ja sam oduvjek bio lud za igrama ali zivcira me kad netko pljuje po necemu a da ne zna. inace uopce na pc-ju ne igram igrice (osim s frendovima u lan-u).
Bookmarks