Pa i nije!Osim ako gledaš dizajn
Uf pa nemoj me zezat ak je samo to razlika onda nije bas za kupnju!!!Poslao: shadowthrone
7610 ti se razlikuje od 6600 po tome što ima 4 MB više memorije i bolju kameru. Sada ti procijeni isplati li se dati razliku novaca za 7610. Priznajem da je 7610 bolja ali ne dam svoju 6600...
![]()
![]()
@Sile: Daj mi reci svoje mišljenje o tome da li je Siemens M35 "cigla" ili nije.
E vidis to je ciglica.
@cyber
Isprazni pm.
Sile, nemoj uzet 6230, nije bolji od 6600. Ja ti svakako preporučam 6600 ili 7610 ako ti je do fashion mobitela. Dok ne probaš, nemožeš ni zamislit kolika je prednost symbiana! Možeš mijenjat teme, instalirat programe i igre, a tako ti mobitel nikad ne dosadi i ne zastari! Uvijek možeš nać neki program koji će znaprijediti i poboljšati mob. Tako i za 6600 postoji jedan program koji diže rezoluciju slika na 1.3 megapixela, i kvaliteta je super, ali je užasno spor. Ali, ako ti se 7610 sviđa i ako ti se da dat toliko novaca, uzmi je. Ima i symbian, sve funkcije kao i 6600, bolju kameru i td. ali ne prima obične mmc kartice. Ti odluči, ali ja ti svakako preporučam symbian!
Definitivno ispada 7610 sad sam procito neku usporedbu s 6600 i 6230.
Pogledajte:
7610 vs 6600 http://www.htmobile.hr/prodajna/web-shop-usp.asp
7610 vs 6230 http://www.htmobile.hr/prodajna/web-shop-usp.asp
I onda usporedih 6230 vs 6600 http://www.htmobile.hr/prodajna/web-shop-usp.asp
Pa po svim vasim pricama, po svim recenzijama i svim mogucim forumima izgleda da se na kraju krajeva vracama na pocetak topica "Nokia 6600 kupujem pa molim misljenja".
Vala kupujem ga sutra!!!!!
Ja man tako ce i bit hvala svima na savjetima.
Vec sutra pisem prve dojmove!![]()
Napraviš ovo sto sam rekao i imaš sivu 7610Poslao: IggXy
Kao što je Gen rekao da ima aplikacija za slikanje 1,3 mega pixela,a za razliku u cijeni(6600->7610)kupiš veću mmc karticu pa i ne osjetiš onih 4 mb manje memorije
Sretno Sile pri kupnji moba!![]()
NOKIA 6600 KUPLJENA
Prvi dojmovi:
Telefon je strava. Odlicno lezi u ruci, tipka za navigaciju je straficna nemam zamjerke.
Meni je super odlicno dizajniran i prelagan za upotrebu, odlicno.Fotoaparat STRAVA, sliko sam iz auta pri brzini od 100Km/h vidjecete sliku nema greske, jedino jebe malo jace sunce.
Eto sad bas formiram bateriju kazu jedno 8-10 sati tako 3 puta.
Procito sam da se MMC mora formatirat prvi put, vjerujte mi jos ju nisam stavio.
Mrtvi pixeli mislim da ima jedan jel se on primjeti bijela tockica na crnoj podlozi?
Narucio sam bluetooth adapter Micronet 2god. garancije vata na 10m cijena 185Kn u Vemilu?
Čestitam. Sada valjda znaš da nisi pogriješio u kupovini ciglice. (da li je sada ciglica kada je imaš u ruci i kada vidiš kakav je ekran?)
Također čestitam!
Mrtav pixel ti se pokaže kao bijela treptava točkica. MMC netrebaš formatirat, na njoj kad je kupiš ima dosta softwarea, a formatiranjem se sve briše.
I, samo kao upozorenje, bluetooth je užasno spor, pa ako misliš prebacivat mp3, ngage igre i slično, trebat će ti konjski živci ili čitač mmc kartica.
FExplorer:
http://users.skynet.be/domi/fexplorer.htm
Skirnšot:
![]()
čestitam sile!
kolko si ga platio?
@Dark
Ma koja ciglica prava pila!! Ekran nemam rijeci.
@Gen Mo'Kai
Ma nek trepti tako mi je dobar sad da ustvari ni ne primjetim. MMC jos nisam ni stavio (puni mi se mob) al vidim u uputstvu pise da se treba formatirat pa zato neznam i kaze kad ju stavim prviput da ce me pitat pa zato neznam.
Pa koliko traje to prebacivanje j***** sad mi kazes e da sam znao! Pa nije valjda 5 sati???!
@IggXy
Nis ne kuzim sta si mi tamo napiso. Sta je to de malo pojasni.
@svi
Kupljen u Mobisu 3499 Kn na 6 mj. Kartica 32MByte (neka made in korea), kutijica, papirici, cd s nekim softverom (valjda nisam jos gledo)
Moj post je bio vezan uz Gen-ov,da se na patiš prebacivanjem podataka preko blututa(jaaakoo dugo traje!)
1.Nabavis mmc citac kartica
2.svoju karticu ubacis u njega i preko njega stavis aplikacije i igre koje hoces na mobu
3.Instaliras neki filemanager(FExplorer) na mob(moras ga skinut sa gprsom
4.Prije toga ili nakon ubacis karticu(mmc) u mob
5.sa FEplorerom nades te fileove na kartici i onda ih instaliras na mobu
žišku?![]()
Pa, meni mp3 od 5 mb prebacuje nekih 15-20 minuta, a kad sam n-gage spidermana od 22 mb prebacivao, trajalo je skoro sat vremena. S usb 2.0 čitačem, 20 mb prebaci se za dvije sekunde, i manje.Poslao: sile
[BPa koliko traje to prebacivanje j***** sad mi kazes e da sam znao! Pa nije valjda 5 sati???![/B]
5 puta više nego što sam ja mislioPoslao: Gen Mo'Kai
Pa, meni mp3 od 5 mb prebacuje nekih 15-20 minuta, a kad sam n-gage spidermana od 22 mb prebacivao, trajalo je skoro sat vremena. S usb 2.0 čitačem, 20 mb prebaci se za dvije sekunde, i manje.!!!Pa zašto onda svi hoce spojit mob sa kompom preko bluetoothom???
Zato jer je bežično pa mogu svašta s njim radit, i zato što im se neda vadit bateriju da bi došli do kartice svaki put kad oće nešto prebacit.
Bookmarks