Jučer sam u Elektromaterijalu ugledao Ericsson R320s za 879 kuna,samo aparat.Jel isplativo?
Jučer sam u Elektromaterijalu ugledao Ericsson R320s za 879 kuna,samo aparat.Jel isplativo?
Mislim da je taj aparat pregazilo vrijeme ali o ukusima se na raspravlja...![]()
Nikako, prije više od godinu i pol je bio 1000 kn. Mob je zakon samo što je zastario. Nema ems, gprs, ima jednu boju , sviđa mi se kod njega što su tipke dobro napravljene
Strength is irrelevant. Resistance is futile.
To je bio moj prvi mobitel..... mob rula, samo mu dimenzije i antena malo previše iskaču....
to je bio i moj prvi mob,i još uvijek je!mob je odličan,jedino to kaj ico veli za dimenzije i antenu.nemaš ga kud stavit!ja sam ga uzeo prije više od godinu i pol u simpa paketu za soma kuna.vrijedi on tih 879kn sam što sad možeš nać neš manje,bez antene i s više funkcija!al ak trebaš odličan ekran s velikim slovima i odličnu tipkovnicu to je mob za tebe!
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
To mi je bio drugi, izgubio sam ga kao i prvoga ( benefon twin ), sad koristim 65-icu. Znate li još kojeg čovjeka koji je izgubio 2 moba?
Strength is irrelevant. Resistance is futile.
mom prijatelju su ukrali dva ili tri, a dva je izgubio...Poslao: Spurio
To mi je bio drugi, izgubio sam ga kao i prvoga ( benefon twin ), sad koristim 65-icu. Znate li još kojeg čovjeka koji je izgubio 2 moba?
jedan je čak uspio prodati (ne zadnji), sad je bez moba jer čeka plaju da kupi opet c45![]()
čovjek nema sreče
R 320 je u svoje vrijeme bio jako dobar mobi. To je za mene previše novaca, jer se T 65 može nabaviti za oko 1000 koji ima više funkcija
Bookmarks