ovaj patch mi izgleda kao najmocnije uradjen za SE telefone... konacno... je i k810 dosao na red!!!
evo ga, nakon dugog cekanja
patch je prevelik za ovaj post, pa sam stavio link na patch (pise da je datoteka sumljivog sadrzaja, ali nije virus niti nist tako)
nemojte samo patchati mob, prvo otvorite patch i pogledajte zadnji dio patcha
tamo trebate promijeniti upitnike u sifru koju ocete, ispod upitnika je napisana lista koja znamenka predstavlja koji "kod", sifra mora biti 6 znamenki
kada ste patchali, odite u podesenja>zastita>zakljucavanja>zastita uredaja>zastita uredaja i ovo prvo vam je da vam sve zakljuca sta se da zakljucat, a u drugom birate sta ocete zakljucat, ona zadnja opcija na ruskom znaci blacklist (ako ne znate sta je to- onda vam to ni ne treba)
za otkljucavanje vam je kod uredaja (ako ga niste mijenjali 1234, ili 0000), a za otkljucavanje tipkovnice stisnite bilo koju tipku i onda upisite onaj 6-eroznamenkasti kod koji ste upisali u patchu i onda stisnete unlock
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ovaj patch mi izgleda kao najmocnije uradjen za SE telefone... konacno... je i k810 dosao na red!!!
###1410989180026
uhu...ima tu dosta tih brojeva...baš me zanima ko je to radio...neki genij![]()
...reper u duši...
MOJ BLOG
Hm, jedino nisi napomenuo da je patch na ruskom (tj. neki tekstovi, oni kojih nema inace u firmwareu).
Pa tako npr. umjesto "Protection" ili "Confidentiality" pise "Конфиденциальность", umjesto "Blacklist" pise "Черный список", itd.
Nista, moramo cekati da netko "prevede" patch...![]()
K770i SYSGFX patch,w850+w880 acoustics mix,flash menus, customized menu.ml, T650 lighteffects with blue leds enabled on keyboard,ELFS
zarada online, provjereni site http://bux.to/?r=allen8
ja mogu prevest ali nemam vremena......ako uspijem javim
nije to bas kolicinski ograniceno tko je genij,nije genij ovaj tko ga je portao na k810 nego onaj tko ga je napravio a to je IronMasteruhu...ima tu dosta tih brojeva...baš me zanima ko je to radio...neki genij
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
@blizzard daj mi upute kako da prevedem jer i ja mogu prevest...
Nisam registriran tamo, a i ljepse je kad nesto sam uspijes napraviti.
Pa sam se evo ja potrudio i preveo patch. Meni radi, valjda ce i drugima.
Nasao sam samo 3 ruska teksta i to sam preveo, valjda ih nema vise...
Evo i link:
http://www.upload.hr/otvori/vkp/4235...A024_fixed.vkp
@Gluove i @blizzard,
Too late!
Ali slobodno pregledajte jesam li to dobro napravio, buduci da nisam nikad prije to radio...![]()
Zadnji uredio ravilov : 19-03-2008 u 17:20 Razlog: stavljen link na ispravan patch
ma bravo!![]()
![]()
ne posjedujem k810 pa mi je to samo trosenje vremena,nemam na cemu testirat pa nemam sta pogledat,a uostalom rekao si da ti radi![]()
Cini se da ipak nije radio dobro, greskom sam prebrisao par byteova viska pa je ponekad ulazak u File Manager restartao mobitel.
Sorry svima... Evo ispravio sam to sad, provjereno radi dobro.
Dakle, ako je netko vec stavio prevedeni patch, maknite ga i stavite ispravljeni (novi link u postu gore).
Ej jel mi možeš reć s kojim programom to prevodiš?!?
I ako ti nije problem prevedi mi ovaj patch jer ja koristim drugi softver na K810, softver R1KG001
Evo tu ti je patch http://mobilefree.ru/newbb_plus/view...id=57611#57611
pa ako bi mi ga mogao prevest na hrvatski bio bih zahvalan, puno![]()
Evo probaj ovaj:
http://www.upload.hr/otvori/vkp/4241...R1KG001_hr.vkp
Nije to program, to je kombinacija raznih programa i alata, plus rucno pisanih skripti.
Vjerojatno postoji i laksi i jednostavniji nacin, ali sta ces, ja sam hardcore.![]()
ajme, a jeste li vi čuli za google translator
http://www.google.com/translate_t?langpair=ru|en
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ajde onda kad si tak pametan prevedi pomocu njega taj (ili bilo koji drugi) patch.![]()
evo, naso sam i preveden privacy patch, ako mislite na onaj tekst u mobitelu di se bira sta ce se zakljucat
izaso je na se-nse, evo- tu sam uploado
edit:
sori ravilov, tek sam sad vidio tvoj post
Zadnji uredio georgy : 19-03-2008 u 20:56
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
domagoj,ne znam sta si s tim google translate htio rec![]()
jesi ovo preveo na hrvatski ili engleski?
Btw hvala,puno!
@Domagojx
za google translate znam od davno i znam da moze prevodit tekstove iz jednog jezika u drugi ali NE MOŽE prevoditi brojeve i slova iz patcha u neki jezik jer se patch nemože baš cijeli čitat tek tako...
Želim reć da google translate nemoze dekodirat patch i citat ga kao jezik a i logivki nije moguce, ono je samo za jezike prijevodi a ne neke skripte i kodove
a za to sam i ja mislio...
i jel to funkcionira ikome
....::::i"m DJ Kollex::::....
jest ravilovu![]()
Sto, zar nikome drugome?![]()
Bookmarks